Dagboek slaaf Patrick 16 juni 2017


16 juni 2017

Ik kreeg al heel vroeg het bevel van Meesteres Natalie om me te melden op haar instituut voor de start van de kuisheidstraining. Paniek en angst werden mijn deel, want ik was er niet klaar voor. Een stap in het onbekende, totale onzekerheid. Ik zat in grote twijfel. Bovendien heb ik de gewoonte om me meerdere malen per dag te masturberen, waardoor ik op voorhand twijfels had of ik het dichtdraaien van de kraan wel langer dan een dag kan volhouden.  Maar juist daarom was een behandeling in het instituut aangewezen.

Ik heb toch haar dwingend bevel – of is het vrijgeleide –  opgevolgd. Ik ben naar Waalre gereden om de zegelslotjes te kopen. Zoals altijd kom ik tijdig op afspraken, en heb ik op een nabijgelegen terras met een oude fiets op het dak twee wijntjes gedronken om me deels te kalmeren.

Ze belde me om te zeggen dat ik me rond 13u15  kon aanmelden. Mijn laatste uur vrijheid was een feit. Een inleidend gesprek, en daarna leidde ze me de behandelkamer in waar een andere slaaf ingepakt lag. Ze heeft de behandeling gestart, ik lag aan handen en voeten gebonden. Ik heb de slaaf moeten afzuigen, hij kwam klaar in mijn mond, ik voelde het zelfs niet komen. Ik heb hier geen ervaring mee. Ik heb het gedaan omdat Meesteres de opdracht gaf.

Ik mocht nog een laatste keer klaarkomen. Ze heeft elektro shocken gegeven. Nadien een katheder gestoken en mijn blaas volgespoten met water, dat was eigenlijk een heel fijne ervaring. Ook anaal , de drie vingertjes erin, zoekend achter de weerloze prostaat, was leuk. Ze heeft mijn zaad afgetapt met grote ogen die mijn einde een speciaal karakter gaven. Wat zou ik haar graag aanraken, haar mooie vormen koesteren. Ze genoot van het feit dat dit mijn laatste keer klaarkomen was.

Nadien opgeslagen met de zegel, ik kon niet veel meer vertellen, ik moest bekomen. Ik was dichtgeslagen. Ben daarna naar vrienden gereden die dagelijks samenkomen op een terras, en heb mijn normale doen hernomen, met de wetenschap dat er plots veel veranderd is.