Dagboek slaaf Tyno11 januari 2017

11 januari 2017
Vandaag bij mijn Meesteres geweest. Zoals afgesproken heb ik mij bij Meesteres Natalie gemeld voor de eerste sessie van 2017. Spannend want ik had aangegeven dat ik mij in 2017 het gehele jaar aan haar zal overleveren. Ik belde aan op het vertrouwde adres van haar studio en werd binnen gelaten. Ik werd direct bevolen mij uit te kleden en te douchen, "zorg dat je je slavenpikje extra goed wast slaafje" riep ze mij nog na. Na terugkomst in de studio kreeg ik het bevel in de sling te gaan liggen. Mijn polsen werden in de boeien vast gezet, mijn benen gespreid vastgebonden en tot slot werd ik geblinddoekt, mijn mond werd met iets volgepropt en ik kreeg een koptelefoon op. Daar lag ik dan, volledig overgeleverd en volledig afgezonderd. Ik hoorde niets, ik zag niets en ..ik kon niets..

Wat had de Meesteres met mij in petto? En dat nog wel een heel jaar lang...wat staat mij te wachten? Vastgebonden en volledig overgeleverd had ik alle tijd om daar over na te denken. Na ongeveer een kwartier (?) of een half uur (?) wachten voelde ik dat er iets om mijn slavenpikje werd gedaan. Iets dat strak om mijn ballen werd getrokken, even wat gefriemel en daarna niets. Ik lag weer te wachten op wat zou komen gaan. Wachten, wachten, wachten, hoe lang duurt dit? Ik had geen enkel besef van tijd, maar had dus alle gelegenheid om toch wel gespannen te worden over wat zou komen gaan.

Plots voelde ik, uit het niets, een een licht prikkeling. De Meesteres zet stroom op mijn slavenpikje! Maar dan is het weer weg, niets, weer niets en wachten. Na enkele minuten weer die prikkeling, maar dit keer heftiger...véél heftiger. Echt heftige stroom die ook weer net zo snel weg ging. Wachten...stroom, wachten..., stroom. Dit herhaalde zich op de meest onverwachte momenten, maar de tijd dat mijn slavenpikje onder stroom staat leek wel steeds wat langer te worden. Langer maar iets minder heftig zodat ik het vol kan houden. Toen mijn slavenpikje volledig stijf geworden was bleef de stroom langer aan. De stroom werd ook heftiger en ik voelde een drang om klaar te komen. Ik wist niet of ik klaar mocht komen, maar kon dat ook niet vragen met die prop in mijn mond... De stroom bleef op mijn slavenpikje en kon het niet langer tegenhouden. Heftig ben ik klaargekomen waarna de stroom al snel door de Meesteres werd afgekoppeld. Daar lag ik dan met mijn warme sperma op mijn buik. Maar dat duurde niet lang of ik voelde dat de Meesteres de sperma wegpoetste en mijn slavenpikje weer werd uitgepakt.

Nog steeds geblinddoekt en vastgebonden lag ik daar nog altijd in de sling, maar nu 'de druk' eraf is wel met een klein slap slavenpiemeltje. Daar maakte de Meesteres gebruik van, want ik voelde dat zij aan mijn 'handeltje' zat. Ik voelde dat er iets om mijn zak en pikje werd geschoven, een kooitje? Ineens ging de koptelefoon af en ik hoorde de Meesteres zeggen :"Zo slaafje, daar ben je weer. Het is nu 16:06 uur op 11 januari. Je bent net klaargekomen, maar dat was voorlopig de laatste keer". Ik keek naar beneden en zag mijn pikje opgesloten in een kooitje, verzegeld met nummer 339439. "Je hebt net je pikje nog goed kunnen wassen en het was voorlopig de laatste keer dat dat zo eenvoudig ging". "Kleed je aan en vertrek slaaf. Verdere instructies volgen per e-mail, Whatsapp of SMS". De deur ging open en ik kon vertrekken...

Na de sessie moest ik nog 2 uur naar huis rijden. Ik heb wel ooit eerder een kooitje om gehad, maar dat was tijdens een sessie. Naakt en maar korte tijd. Dit is wat anders! En dit had ik niet aan zien komen! Ik had een stevige BDSM-sessie verwacht, maar geen langdurige opsluiting in een kooitje. Tijdens het autorijden voel ik het kooitje continu zitten. Ik ben zelf een keertje gestopt op een afgelegen parkeerplaats om het kooitje goed te doen en alles weer beetje lucht te geven. Het is toch wel erg wennen met zo'n 'apparaat' in het kruis. Tijdens het rijden moest ik ook steeds anders gaan zitten omdat het kooitje wat gaat klemmen. Wat heeft de Meesteres mij aangedaan!

Net thuisgekomen ontving ik een Whatsapp met de tekst 'slaafje, voorlopig zit je slavenpikje opgesloten en kom je niet klaar. Dit kan lang gaan duren .... ik beveel je een dagboek bij te houden met je ervaringen. Dit dagboek stuur je mij ter controle toe als ik dat beveel'. Daarna een tweede Whatsapp: 'de teller loopt: zie mijn website: Meesteresnatalie.nl/kuisheid'.