Dagboek slaaf Tyno 23 februari 2017

23 Februari 2017

De week naar de 23ste toe werd het verlangen steeds groter om even vrij te mogen.
Mijn kooitje zat de laatste week erg strak, net of hij wist dat hij er deze week even uit zou mogen.
Deze ochtend kreeg ik een bericht van de Meesteres: ‘Zo slaaf, vanavond is het zo ver. Dan staat je teller op 0 en mag je me slaven pikje even een goede was beurt geven. Tijdens het schoonmaken, slaaf, mag je pikje niet hard worden anders volg een straf. Nog veel plezier vandaag. Tot vanavond.’
Na dit bericht weet ik niet helemaal zeker of het wel verstandig is om mijn kooitje af te doen voor schoonmaken. Ben bang dat hij gelijk in volle glorie gaat staan als hij even vrij  is.
Met deze gedachte in me hoofd gaat de dag wel lekker snel voorbij.
Super vroeg gegeten want de Meesteres wilde me rond 18 uur voor de cam zien.
Het is 18u en de meesteres spreekt me aan dat ik mijn cam voor haar aan moet zetten.
Ik heb hem in de badkamer opgesteld zodat ik lekker bij de wasbak alles schoon kan maken.
Dat vind de Meesteres heel slim van me. Stromend water om me goed te wassen en grondig te scheren. “Zo, kleed je uit slaaf en begin je schoon te maken.”
Ik knip het slot los en begin mijn kooitje af te doen. Terwijl ik dit doe voel ik dat mijn pikje niet slap maar al gelijk best hard is. Het voelt heerlijk om vrij te zijn en begin dan ook vol enthousiasme mijn pik te wassen met zeep. Hij wil niet echt slap worden maar hoop dat de Meesteres dit niet ziet.
Na de wasbeurt pak ik mijn scheermes en haal al me schaamhaar weer lekker weg rond mijn pikje en ballen. Dit was de laatste week erg vervelend zo kon mijn kooitje niet meer mee bewegen en schuurde het iedere keer.
Na het scheren was het zo ver. De Meesteres vroeg of hij echt goed schoon was, het slavenpikje. Ik antwoorde met “ja Meesteres”.
“Mooi”, volgde er “doe terug je pikje op slot. Hij is nu wel lang genoeg vrij geweest. Hij mag er niet te veel aan wennen.”
Ik begon het kooitje om te doen en smeerde nog even snel lekker olie op mijn pikje en ballen zo dat hij weer makkelijk er in gaat.
“Zo slaaf, nu je slot er door en dicht drukken. Het ziet er weer goed uit slaaf”, zei de Meesteres.
Maak er zo nog even een foto van en dan spreek ik je snel.
Nadat ik de cam had uitgezet besefte ik me dat ik nog geen 10 min vrij ben geweest en nu al weer op gesloten zit zonder dat ik ben mogen klaar komen. Dit ging allemaal wel heel snel maar als je onder toezicht van zo’n geweldige Meesteres staat heb je dat niet door tot ze klaar met je is voor dat moment. Hoop dat ik vannacht weer beter slaap nu alles weer schoon is. Af wachten maar…

 


file_000


file_001


fullsizerender