Dagboek slaaf Tyno 3 maart 2017

3  maart 2017

Na de laatste schoonmaak beurt van 23 februari voelde alles weer prettig zitten. Ook het slapen ging weer een stuk beter.
Het gevoel dat hij schoon is en weer even vrij is geweest deed me goed.
Nu uit kijken naar 7 maart. Ik hoop alleen dat ik niet gestraft wordt omdat mijn slavepik tijdens het wassen niet echt slap wilde worden. De Meesteres heeft er niks van gezegd. Maar dat kan ook bewust zijn...
Dat maakt het nog spannender. Nu weet ik zeker niet wat er me allemaal weer te wachten sta als ik bij de Meesteres in haar instituut kom.
Het is wel fijn dat ik al weer de dagen kan aftellen tot het zo ver is want ondanks wat me misschien ook te wachten zal staan, even bevrijd zijn is wel heel prettig.
Tijdens een douche beurt van de week is de ring van de cb gebroken. Ik heb hem gelijk goed vastgemaakt met tape en heb dit gemeld aan de Meesteres. Ik moest een foto sturen.
Van de Meesteres moest ik haar een cadeaubon toesturen van Mince.nl zodat ze iets moois voor me kon kopen nu deze cb kapot is. Ben erg benieuwd wat ze voor me heeft aangeschaft.
Vanmorgen bij het wakker worden had ik al gelijk weer een bericht in me whatsapp staan. "Goedemorgen slaaf , als je dit leest wil ik dat je gelijk een foto maakt ter controle."
Heb dit gelijk gedaan. Nu nog 3 dagen en dan is het zo ver.
Tijdens het typen van mijn verslag voel ik de kriebels door heel me lijf heen gaan.
Ik kijk er enorm naar uit...