Dagboek slaaf Tyno 6 februari 2017

6 Februari 2016

Vandaag moest ik van Meesteres Natalie de dames slip en een panty die ik dit weekend moest aanschaffen aan naar mijn werk.
Had wat extra tijd uitgetrokken om dit te doen want wist niet echt hoe je dit het beste aan kan trekken.
Na het douchen heb ik mijn slip als eerste aangetrokken en daarover de panty. Op zich voelde dit best lekker zitten, nog even een foto naar mijn Meesteres sturen en ik vertrok naar mijn werk.
Op mijn werk aangekomen merkte ik al dat het allemaal iets anders zat en zelfs een beetje gezakt was. Ik heb alles terug goed getrokken en mijn overal aan gedaan.
Spannend dat ik dit aan heb.
Nadat we onze dag opdracht kregen bleek dat we best een drukke maandag hadden. Ik moest vaak op hoogte werken en daar kan je alleen met de trap komen.
Tijdens het omhoog gaan voelde ik dat me kooitje uit de slip was geschoten.
Gelukkig bleef hij in de panty hangen maar het voelde wel raar en ik kon er niks aan doen met allemaal collega’s om me heen. Ik voelde me best (nog) beperkt(er) deze dag omdat alles iedere keer scheef trok.
Aan eind van de dag kwam er een bericht van de meesteres met het bevel dat als ik thuis was nog even een extra foto moest sturen van de panty met slip ter controle en dat ik het er na uit mocht doen.
De Meesteres vond het toch knap dat ik zo goed de dag had door gekomen ondanks de vele ongemakken en beperkingen.