dagboek slaaf Tyno 7 april 2017

7 april 2017

Na de sessie van 7 maart was ik ingesloten in mijn nieuwe kleinere kuisheidskooi.
Dat voelde ik goed, dat deze kleiner is. De eerste nachten waren echt vervelend.Na 10 dagen mocht ik het onder toezicht even af doen om alles te wassen. Je zag dat ik erg blij was dat dit mocht en ook mijn slavenpik nam het er goed van dat hij even vrij was.
Echter moest mijn slavenpik snel weer van de Meesteres ingesloten worden en wachten tot de volgende sessie voor hij weer vrij mag.Voor 6 april had ik een afspraak om bij de Meesteres in haar Instituut te komen.
Ik was erg blij dat die datum snel dichter bij kwam. Ik zat al weer lange tijd opgesloten en zou het wel weer heel fijn vinden om even vrij te mogen.Bij binnenkomst in het Instituut moest ik gelijk van de Meesteres op mijn knieën haar begroeten en mocht ik haar voeten kussen. Na deze begroeting moest ik mij klaar gaan maken voor de sessie.
Beneden aangekomen moest ik gelijk weer op mijn knieën plaats nemen voor de Meesteres en moest ik weer haar voeten kussen.
Nadat ik dit gedaan had werd mij een slavenharnas aan getrokken waar ze allemaal haken aan vast maakte. Ik moest toen tegen de sling gaan staan waar ik met touw aan de staanders van de sling werd vast gemaakt. Ik kon geen kant meer op. Ik werd geblinddoekt en voelde dat de Meesteres mijn kooitje los maakte en gelijk voelde ik met slavenpik stijf worden. Dit viel de Meesteres ook op.”Zo slaaf, heb ik daar toestemming voor gegeven. Dat gaan we hem eens snel af leren”.
Ik kon niet zien wat de Meesteres nu deed maar voelde dat ze wel met mijn ballen en pik bezig was. Nu voelde ik dat de Meesteres mijn ballen stevig vast beet nam. Het voelde niet echt prettig. Maar dat was nog niet alles. Opeens voelde ik de eerste klap van de zweep op mijn slavenpik terecht komen. Van de klap trok ik weg naar achteren. Waar de Meesteres me terug trok aan mijn ballen. “Blijven staan slaaf”, zei de Meesteres, “ dit doe ik met je als je niet luistert”. Voor ze dat had uitgesproken volgde de volgende klap. Ik probeerde nu wel netjes te blijven staan maar trok een klein stukje weg. Ik zorgde dat ik gelijk weer in de goede positie stond. En daar volgde de volgende klap. “Zo nog 10”, hoorde ik voor me zeggen. “En als je weg trekt krijg je er een extra klap bij”.
Toen de Meesteres dit gezegd had zette ik me schrap. Ik wilde niet meer weg trekken en zeker geen extra klap ontvangen. 'Pats', zo ging het door tot de Meesteres 10 klappen op mijn slavenpik had gegeven. ”Netjes slaaf, je bent netjes blijven staan”.
Nu ging de Meesteres achter me staan en voelde ik haar handen over mijn billen gaan. “Nu zijn je billen aan de beurt”. Tussendoor voelde de Meesteres nog een keer aan mijn billen. “Zo slaaf, die worden al lekker warm en stevig. Kan je nog een paar klappen ontvangen”. Ik antwoordde met "ja Meesteres". Wat ik niet wist is dat ze nu een cane gepakt had en haalde hard uit op me billen.
Na enkele klappen vroeg de Meesteres: "Op hoeveel klappen zitten we slaaf". "Sorry, Meesteres, ik heb niet mee geteld Meesteres".Antwoordde ik netjes. "O, dan doen we deze sessie klappen wel even opnieuw. Nog 25 klappen slaaf. Tel je mee”. En daar begon de Meesteres weer met klappen geven. Bij klap 25 kon ik weer opgelucht adem halen. Het is voorbij. Nu voelde ik mijn billen pas echt gloeien.
Ik werd los gemaakt en mocht even zelf aan mijn billen voelen. Ze waren aardig hard en heel warm.
Nu moest ik in de sling plaats nemen. De Meesteres nam er een gemiddelde dildo bij.
“Maak hem zelf maar even goed nat” en ze stopte hem in mijn mond. “Lekker zuigen slaaf”.
Nu duwde de Meesteres hem diep ik mijn keel en stopte hem vervolgens zo mijn slavenkutje in. “Ik ga je even lekker neuken slaaf". De Meesteres ging steeds dieper met de dildo naar binnen. Ze nam er nog een grotere bij en ook die moest ik zelf goed nat maken met mijn mond. Toen hij goed nat was ging deze naar binnen. Ook deze werd steeds dieper geduwd. Ook haalde ze hem steeds sneller er in en uit.
Ik werd echt hard geneukt in mijn slavengaatje. Toen ik bijna klaar wilde komen vroeg ik toestemming aan de Meesteres. De Meesteres zei “nee, slaaf dat mag je niet … vandaag niet”. Ze liet de dildo nog even in me zitten en pakte mijn kooitje er bij. "Ik sluit je wel weer op zodat je ook niet per ongeluk kan klaar komen".
Ik baalde wel een beetje dat ik niet klaar mocht komen en nu al weer op gesloten zat nog vóór het einde van de sessie.
Nu moest ik van de Meesteres op mijn knieën op een grotere buttplug gaan zitten voor haar stoel. "Zo slaaf, ik heb hier een slavencontract voor je en wil deze graag met je door nemen". De Meesteres nam plaats in haar stoel en ik moest haar voeten onder mijn arm vasthouden als een voetenbank. Toen ze halverwege was kon ik door mijn goed gevulde slavenkontje en haar benen die steeds zwaarder werd niet echt goed meer op letten en wist ik niet meer precies wat de Meesteres allemaal voorlas.
Gelukkig was de Meesteres klaar met het voorlezen van het contract en mocht ik haar benen los laten. Na het tekenen van het contract mocht ik ook van de grote buttplug af.
De Meesteres maakt mijn kooitje los. “Melk je pik nog een laatste keer slaaf, voordat die weer voor onbepaalde tijd op slot moet.”En zo gezegd zo gedaan…
"Zo slaaf, kleed je aan. Ik ben klaar met je. Je bent nu mijn slaaf en van niemand anders".Heb je dat goed begrepen. “Ja Meesteres”, antwoordde ik.