Dagboek slaaf Tyno 7 maart 2017

7  maart 2017

Eindelijk is het dan zo ver!
Zenuwachtig rij ik richting het Instituut. Daar aangekomen meld ik me netjes en wacht het bericht van de Meesteres af dat ik mag aanbellen.
Bij binnenkomst liet de meesteres me gelijk een zakje zien. "Hier zit een nieuw kooitje in voor jou mijn slaafje. Na je feestje ga je gelijk weer genadeloos op slot."
De toon werd er gelijk mee gezet.
Ik had een feestje verwacht met andere slaven. De Meesteres vertelde me dat ze mij eerst onder handen zal nemen voor er andere slaven zouden komen.
Ik kreeg tepel klemmen op en werd op de neuk bok vast gezet. Nu kon de Meesteres mijn slavenkutje en mondje goed bewerken met een grote dildo. Eerst moest ik goed zuigen op de dildo waarna de meesteres hem diep in mijn keeltje stopte.
"Goed zo slaafje", zei de Meesteres. "Zo meteen mag je de andere slaven ook zo goed zuigen."
Na het pijpen verdween de dildo ik mijn kontje. Ik voelde hem steeds dieper gaan.
Ineens bewoog de dildo niet meer. "Dichtknijpen", zei de Meesteres en ik hoorde haar weggaan. Ik bleef achter met de dildo diep in me kontje. Zou ze nu een ander slaafje gaan halen...?
Na enkele minuten komt de Meesteres terug en zegt dat de eerste slaaf onderweg is.
De dildo wordt er in één keer hard uitgetrokken en weg gelegd.
Nu zijn mijn billen aan de beurt. "Nog even de billen lekker laten gloeien en je bent helemaal klaar om het eerste slaafje te ontvangen."
De bel ging .... spannend ... het eerste slaafje is er. Maar o nee, mijn pikje is nog steeds op slot ...
Terwijl de Meesteres het eerste slaafje binnen liet moest ik geduldig als een gehoorzame slaaf in de kooit onder het bed wachten.
Éénmaal de slaaf binnen was mocht ik uit de kooi en moest ik op mijn knieën gaan zitten.
Het slaafje moest zich uitgekleden en netjes wassen.
"Slaaf Tyno, het is aan jou, laat maar eens zien hoe ik je heb geleerd te pijpen als een slet. Je pikje blijft nog even opgesloten. Ik wil dat hij nog eens goed probeert hard te worden."
En dus begon ik de slaaf te pijpen. Ik voelde zijn slaven pik groeien in mijn mond. Hij duwde tot achter in mijn keel. Heerlijk! Wat een slet ben ik toch...
Ik hoorde het slaafje harder kreunen en ging dan ook harder pijpen. Tot de slaaf klaar kwam.
Toen het slaafje weer weg was werd ik op de behandeltafel vastgemaakt. "Zo, het is tijd om je kooitje er af te halen slaaf." Tijdens het bevrijden voelde het zeer goed. Eindelijk weer even vrij. De Meesteres nam een emmer water en zeep  en sopte me pik goed in terwijl ik aan het filmen was hoe dit allemaal gebeurde. Het voelde heerlijk om weer een schone slaven pikje te hebben.
Na de wasbeurt ging de bel weer. Het 2de slaafje was er.
Opnieuw na het uitkleden en wassen kwam de slaaf binnen en moest naast de behandeltafel staan. "Maak die pik van slaaf Tyno helemaal hard. Dat heeft hij wel verdiend na 54 dagen op slot gezeten te hebben.
Terwijl de andere slaaf aan mijn pik voelde werd ik door de meesteres losgemaakt. Nu moesten ik en de andere slaaf tegen het kruis gaan staan en werden we samen vast gemaakt.
"Zo, even wachten jullie, er komt zo nóg een slaaf bij", zei de Meesteres.
Het duurde weer even voor de Meesteres terug kwam en ze maakte gelijk de andere slaaf los ik noem hem even 1 omdat er zo nog een slaaf bij komt en die heet dan 2.
Slaaf 1 moest aan één kant op het bed gaan liggen. Toen kwam slaaf 2 binnen gewandeld. je kon zien dat hij er zin in had.
Er hing een behoorlijk geval tussen zijn benen te bengelen. Hij mocht van de Meesteres naast slaaf 1 op bed gaan liggen.
Ik moest op mijn knieën op bed gaan zitten en slaaf 1 zijn pik in mijn mond nemen en hem hard zuigen. Met mijn andere hand moest ik slaaf 2 alvast een stijve lul bezorgen. Na een paar minuten slaaf 1 gepijpt te hebben beviel de Meesteres dat ik nu slaaf 2 goed moest zuigen.
Hij heeft een behoorlijk pik die ik gelijk goed voelde.
De Meesteres duwde mijn hoofd nog wat dieper zodat de slaaf zijn grote lul in diep in mijn keeltje schoof.
Ze hielt mijn hoofd even vast terwijl ik om adem snakte.
Van de Meesteres moest slaaf 1 mijn lul hard gaan zuigen terwijl ik slaaf 2 nog steeds pijpte.
Van zodra mijn slaven pik bijna klaarkwam moest het slaafje stoppen met pijpen en werd ik weer op de bok vastgemaakt met mijn kontje goed toegankelijk.
Slaaf Nu moest ik weer slaaf 1 pijpen en slaaf 2 me in me kontje moest nemen. Ik werd ging voor me staan en moest zijn pik in mijn mond duwen.
Slaaf 2 kwam achter me staan en duwde gelijk zijn slaven pik in mijn slavengaatje.
Ik werd langs 2 kanten tegelijkertijd genomen. Heerlijk. Ik wist niet wat me overkwam! Wat een feest!!
Dit ging zo nog wel even door en bij iedere wissel gaf de Meesteres 10 slagen op mijn billen.
We moesten ons klaar houden want op het bevel van de Meesteres moesten we alle drie tegelijkertijd spuiten. Degene die dat niet op het bevel deed mocht niet meer klaarkomen vandaag!
Gelukkig had ik er geen moeite mee na 54 dagen.
Slaaf 2, die inmiddels als laatste mijn kontje weer aan het neuken was spoot keihard zijn warme zaad in mijn slavengaatje (met condoom uiteraard).
De enige die nog niet was klaargekomen was slaaf 1. Ik ging harder zuigen.
Gelukkig, ook zijn warme zaad voelde ik...
"Zo, goed gedaan mijn slaafjes", zei de Meesteres.
Slaaf 1 en 2 mochten om beurten wassen en aankleden en gingen weg.
Net toen ik dacht dat het feestje ten einde was ging de deurbel.
Nog een slaafje! De Meesteres verteld mij dat het zijn eerste bezoek is en dus heel zenuwachtig is. Ik beloof de Meesteres dat ik het slaafje een beetje zal helpen begeleiden.
Hij had sexy kousen aan en een slipje. Ik moest zijn pikje in het slipje voelen en het hard maken. Ik voelde hem gelijk groeien.
Nadat we elkaar gepijpt hebben en daar beiden met een harde pik stonden werd ik alweer vastgemaakt op de bok. Alweer moest mijn kontje geneukt worden.
Maar helaas,...doordat het slaafje te zenuwachtig was lukte het niet.
"Dat is niet erg slaafje, hij is vandaag gelukkig als genoeg geneukt. Neuk maar gewoon in zijn mond. Laat slaaf Tyno er maar aan zuigen",zei de Meesteres. Dat stelde het slaafje precies op zijn gemak want zijn pik werd gelijk weer hard.
Nu moesten we beiden op het bed gaan liggen. De slaaf op zijn rug en ik erbovenop. "69", zei de Meesteres,"Nu gaan jullie elkaar pijpen en elkaars mond vol spuiten".
Het bevel werd gelijk opgevolgd en we kwamen beiden heerlijk klaar. Wat een feest!!
De slaaf ging wassen, aankleden en verliet het Instituut.
Nu was ik weer alleen met de Meesteres.
Ze nam het zakje wat ze bij binnenkomst had laten zien.
"Pak maar uit slaafje, je nieuwe kooitje".
Ik pakte het uit en zag een metalen cb. Hij lijkt op degen die ik al had in plastic. Alleen was de peniskoker een stuk korter.
De Meesteres zei dat ze vond dat mijn slaven pik nog iets te veel ruimte had in de vorige en ze daarom voor een kleiner model had gekozen. En ook een metalen omdat ze dat hygiënischer vond.
"Dank u Meesteres", is het enige wat ik uit kan brengen terwijl ik aandachtig naar de cb kijk.
"Ga wassen zodat ik hem snel kan omdoen. Hij is nu al weer lang genoeg in vrijheid geweest."
Bij het kooitje omdoen ging het wel wat lastiger omdat mijn pikje nog steeds een klein beetje opgewonden was en het kooitje natuurlijk nog kleiner was dan de vorige.
Maar het lukt de Meesteres om alles er netjes in te stoppen en slot hem op met cijferslot  339377.
Het voelt wel raar maar niet echt vervelend. Het zal even weer wennen zijn aan het nieuwe kooitje.
Ik dacht dat de sessie voor bij was maar de meesteres zei dat ik eerst nog straf kreeg omdat mijn pik stijf was tijdens de schoonmaak sessie van 12 dagen geleden.
Ik moest weer over de bok gaan liggen en de Meesteres pakte een cane.
Ik kreeg 25 klappen met de cane.
Mijn billen voelde ik al goed maar onderging waardig mijn straf.
Ik denk nu wel dat ik bij de volgende schoonmaak sessie hem niet hard zal laten worden...
Het was heerlijk vandaag!! Ik heb er echt van genoten.
Bedankt Meesteres! Ben wel benieuwd hoe lang ik deze keer op slot moet ...