De avonturen van slaaf B

Al wat langer geleden had ik eens een sessie gedaan bij Meesteres Natalie in Den Haag.

Begin dit jaar zag ik een plaatje op haar website van een slaaf in een kast. Dat wilde ik ook. Ik heb dit Meesteres Natalie verteld en al snel ontving ze me. Ik kreeg een corsetje om, een brede halsband met masker en mijn armen gingen in de single glove achter mijn rug. Mijn pik werd afgebonden met een elektro manchet. Zo ging ik de kast in. Tussen de laarzen, mijn neus tegen een rubber rokje en de deur dicht. De electro voerde ze lekker op. Na nog zo’n sessie in de kast ging het een tandje verder.

Ik had de Meesteres verteld van een prikbeha en toen ik me meldde moest ik blijven wachten op haar teken. De Meesteres negeerde me totaal totdat ze ineens de prikbeha omhoog hield. Boven commandeerde ze me mijn shirt omhoog te doen. De prikbeha ging om en daarna werd het achterste deel van een kuisheidsgordel achter mijn ballen vastgezet. 'Zo', zei ze 'ga maar een rondje langs de ramen lopen en dan wacht je maar weer.' Zo stuurde ze me terug de straat op. Daarna volgde een opsluiting in de bondage bag met de complete kuisheidsgordel, met kaarsvet en harde elektro.

Inmiddels ben ik op bezoek geweest bij Meesteres Natalie in haar nieuwe studio. De nieuwe studio is prachtig. Een mooie en ruime studio met voldoende 'ongemakken'. Daar ging ik weer de bondage bag in. Nog strakker, een set extra riemen die onder de tafel heen werden gedaan.Heerlijk strak en overgeleverd, de kuisheidsgordel weer om..

Totaal afhankelijk, strakke bondage. De elektro voerde Ze verder op. Hardere en gemenere stoten, terwijl ze mijn tepels martelde. Ik moest uiteindelijk om genade vragen. Daarna werd ik met de elektro tot een ontlading gebracht.

De Meesteres gaat steeds een stapje verder. Ze verkend en verlegd mijn grenzen, steeds meer discipline en dwang. Ik ben helemaal overtuigd, Meesteres Natalie is in control!

Slaaf B