Een korte maar krachtige sessie

Regelmatig heb ik langere sessies bij mijn Meesteres ondergaan maar nu was het tijd voor een korte maar harde sessie.

Ik kwam binnen en werd onmiddellijk geblinddoekt. Zo gingen we de trap af. Onderaan de trap moest ik knielen. De Meesteres dwong me poppers te snuiven en beval me daar onderaan de trap me uit te kleden. Een moeilijke opgave onder invloed van poppers.

Al kruipend naar het bed, het lak laken op en polsen en enkels strak vast. Of het nog niet genoeg was werd ik ook nog gekneveld zodat ik totaal machteloos was.

Ik ga je uitputten slaaf, je krijgt geen rust. De Meesteres zette me strakke tepelklemmen op, sloot de elektro aan en zette deze gelijk hard. Meer poppers volgden en de pijn nam snel toe. Ik kreeg inderdaad geen rust. Ze dreigde met een nog hardere aanpak en voerde het meteen uit. Het was zwaar maar wel wat ik wilde. Kort maar hevig, een fijne ontmoeting met mijn Meesteres.

Nederige groet, slaaf MN1701