Mijn eerste bezoek aan Meesteres Natalie

Vol met spanning reed ik richting Eindhoven waar in een naburig dorp de praktijk van Meesteres Natalie gevestigd is. Ter voorbereiding droeg ik een zwarte string, zwarte panty en was mijn penis verpakt in een cb3000.

Ruim op tijd vertrokken kwam ik ook heel mooi op tijd aan bij de discrete praktijk. Een kort berichtje dat ik gearriveerd was en ik kreeg het huisnummer retour. Met het hart in mijn keel belde ik aan waarna ik binnengelaten werd. Terwijl ik binnen kwam en de Meesteres in levende lijve aanschouwde voelde het gelijk goed. Het voelde vertrouwd, zeker ook door haar uitstraling. Ik geloof direct dat ze streng en meedogenloos kan zijn maar bij de kennismaking was ze één en al oor en begrip.

Na een glaasje water en een korte kennismaking waar we het één en ander bespraken moest ik naar de badkamer om mezelf op te frissen. Ik moest weer terug komen met alleen de slip, panty en cb aan. De badkamer was netjes en ik zorgde ervoor dat hij netjes bleef. Het opfrissen duurde niet lang daar ik thuis al gedoucht had.

Ik liep naar beneden en Meesteres Natalie ging me voor naar haar praktijkruimte. Wat was deze mooi, niet al te groot maar wel van alle (on)gemakken voorzien. Ik keek mijn ogen uit terwijl Meesteres Natalie  op een stoel plaatsnam. Ik moest mezelf showen terwijl ze naar me keek. Enigszins beschaamd draaide ik een rondje zodat ze mijn hele lichaam kon bekijken.

Op mijn knieën zat ik even later voor haar, ze keek me minzaam aan terwijl ze me de opdracht gaf haar te begroeten. Ik boog voorover en kuste haar hooggehakte pumps en voeten. Genoeg zij ze en ik moest mijn billen tonen. Die wilde ze wel even opwarmen en niet veel later daalden haar handen met kracht op mijn billen. Ik genoot, ik genoot van de pijn, ik genoot van haar aandacht en genoot ervan om na lange tijd weer even mezelf te mogen zijn. Het was de eerste keer bij Meesteres Natalie maar ik voelde me nu al thuis.

Mijn billen begonnen te gloeien maar ook haar handen begonnen te tintelen. Ik moest me omdraaien en haar handen masseren zodat ze verder kon gaan met het spanken van mijn billen. Ik deed dit met alle liefde en genoot dat ik dit mocht van Meesteres Natalie. Niet veel later zat ik opnieuw voorover gebogen waarna ze mijn billen opnieuw letterlijk onder haar handen nam.

Na deze verwennerij liep ze weg, ze kwam terug met mooie hooggehakte laarzen. Of ik weleens op hoge hakken had gelopen, vroeg ze. Nu in een ver verleden had ik dit weleens gedaan maar dit viel toen niet mee. Met enige moeite kreeg ik ze aan waarna ik voor haar een rondje moest lopen. Lachend keek ze me aan.

Ik moest weer voor haar komen, eerst staan, later knielend omdat ik te lang was. Ze ging mijn tepels onder handen nemen. Ik voelde de venijnige pijn en realiseerde me dat het heel lang geleden was dat ik deze sensatie heb mogen ondergaan. Ik hield me groot en zorgde ervoor dat ik geen genade hoefde te zeggen.

Na de verwennerij aan mijn tepels moest ik plaats nemen op het bondage bed. Ik werd met mijn benen wijd vastgemaakt en ook mijn polsen werden vastgezet. Compleet aan Meesteres overgeleverd wachtte ik af wat komen ging. Ze kwam boven mijn gezicht hangen en vroeg of ik haar wilde proeven, ik vertelde haar dat ik hier geen bezwaar tegen had, graag zelfs. Voorzichtig liet ze een klodder spuug uit haar mond ontsnappen. Ik proefde Meesteres Natalie en dat proefde zoals ze was, fris en lekker.

Ze ging mij bevrijden van de cb en mijn penis en zak versieren met talloze knijpers. Dit deed ze niet voordat ze met haar vingers langs mijn penis was gegaan en het vocht er vanaf gehaald had, dankbaar likte ik haar vingers af. Hierna kwamen de knijpers. Er werden zeer veel knijpers geplaatst en doordat ze ook op mijn voorhuid kwamen was een erectie vrijwel onmogelijk, mocht die al mogelijk zijn dan zou het zeer pijnlijk worden.

Hoeveel erop stonden weet ik niet maar het voelde enorm strak, zeker toen ze alles nog ging opbinden met een 3-tal touwtjes. Ik snakte naar adem, ik genoot en bleef genieten. De pijn was redelijk maar nog steeds goed te doen. Na de talloze knijpers op mijn zak en penis waren mijn tepels aan de beurt, een gevoelig puntje bij mij. Gelukkig viel het mee en was de angst vooraf groter dan de daadwerkelijke pijn. Ik was wel bevreesd voor het moment dat ze af moesten, mijn ervaring heeft me geleerd dat het verwijderen van de knijpers meestal heel gevoelig is.

Meesteres Natalie vond het tijd om de knijpers te verwijderen, één voor één werden ze van mijn zak en penis gehaald. Van mijn eens zo trotse penis was niet veel meer over dan een verschrompeld velletje. Ze kwam naast me zitten en keek me aan. Plots daalde de zweep op mijn lichaam. Plagend bleef ze me aankijken en met regelmaat daalde de zweep neer op mijn penis, ballen en benen. Althans, regelmaat zat er niet in. Verwacht het onverwachte zeggen ze weleens en dit was exact de manier hoe Meesteres Natalie mij met de zweep onder handen nam. Ze heeft de gave om de zweep onverwachts neer te laten dalen en wanneer je het verwacht juist niet te slaan. Ik doorstond de test en was trots op mezelf. Nog steeds geen genade al realiseerde ik me tegelijkertijd dat Meesteres Natalie absoluut niet het achterste van haar tong had laten zien.

De finale kwam in zicht, maar niet voordat ze me had laten genieten van enkele sounds. Ohhhh, wat zalig om dit te ondergaan. Echt een verwennerij van de bovenste plank, de sensatie om te voelen en te zien hoever de sound er in gaat is echt geweldig. Ik voelde een hoogtepunt naderen. Helemaal toen Meesteres Natalie de sound verwijderd had en verder ging met het masseren van mijn penis.

Met een enorme zucht bereikte ik een hoogtepunt nadat ik om toestemming had gevraag en gekregen. Hijgend lag ik na te genieten terwijl Meesteres Natalie de ergste rotzooi opruimde.

Ik mocht mezelf weer opfrissen in de badkamer, panty weer aan, string weer aan en mezelf melden wanneer ik klaar was. Meesteres Natalie had nog een verrassing. Ze deed de cb om en sloot deze met een nummerslot. Ik moest deze omhouden tot de volgende dag en mocht hem pas op mijn werk, of na mijn werk afdoen. Als bewijs zou ik een foto moeten maken.

Terwijl ik dit verslag schrijf ben ik dus nog opgesloten en vol goede moed dat ik deze opdracht voor Meesteres Natalie ga voltooien.

Dit was genieten met een grote G, dit was voor herhaling vatbaar, dit was meer dan thuiskomen. Met zekerheid durf ik te zeggen dat dit niet mijn laatste bezoek aan deze Heerlijke Meesteres is geweest.