Elektro en flesje

Ik kreeg een berichtje op mijn telefoon dat ik mocht aanbellen. Altijd een spannend moment. Deze keer zou een andere slaaf bij mijn sessie aanwezig zijn. Eenmaal binnen kreeg ik direct de opdracht mij te wassen en naar de studio te komen. Eenmaal in de studio zat ik al snel op handen en knieën om de mooie lakschoenen van de Meesteres te kussen. Daarna volgde een masker zodat ik niets meer zag. De mond werd dichtgeritst. De Meesteres bond deze slaaf heel effectief aan enkels en polsen op het bed met het laklaken vast. Ik kreeg alvast een deel van de kuisheidsgordel om. Het wond me zo op dat het deel waar mijn slavenpik in moest, even moest wachten.

Na een tijdje kwam de ander slaaf binnen. Hij werd op de bondagebank vastgeknoopt. Ik denk in de rubberzak want ik hoorde wat schuifelen in rubber. Inmiddels was mijn slavenpik in het kooitje gestopt en dat gebeurde ook bij de andere slaaf hoorde ik. Daarna liet Ze ons alleen.

sessiefoto

De Meesteres kwam terug ne maakte me los. Ik moest in een rubberjurkje stappen en mocht eraan voelen. Het gladde jurkje voelde heerlijk aan en deed mijn opwinding stijgen. De Meesteres maakt me vakkundig en strak vast aan het kruis. De andere slaaf kreeg de opdracht goed te kijken. Ik werd dus gewoon gebruikt door mijn Meesteres. Al snel werd er wat stroom door mijn slavenpik gestuurd en ook kneep Ze gemeen in mijn tepels. De cups van het jurkje werden naar beneden getrokken en ik hoorde Haar tegen de andere slaaf zeggen dat hij even goed moest kijken wat ik voor de Meesteres over had. Eerst voelde ik koude vloeistof op mijn tepels. Toen volgde een vleugje poppers en zonder pardon werden er verschillende naalden door mijn beide tepels gestoken. Ik had behoorlijk veel pijn terwijl de andere slaaf toekeek. Ik hoorde hem kreunen maar zag hem niet.

De Meesteres was trots op me en ik mocht weer op het laklaken. Daar werd ik weer aan enkels en polsen vastgelegd. De Meesteres speelde intussen met de andere slaaf maar het ging een beetje in mijn trance aan me voorbij. Plotseling werd de stroom behoorlijk hard opgevoerd. Ik moest om genade vragen om niet al te vroeg te exploderen. De genade betekende ook dat Ze me weer alleen liet en dat was erg frustrerend.

Na lang wachten werd de andere slaaf vlak naast het bed gereden waar hij ook vastgebonden werd. De Meesteres beloofde ons allebei flinke electro. Ik kreeg een grote dosis poppers uit het magische flesje gaf Ze aan. En inderdaad, de watjes in mijn neus waren nat van de poppers en ik zweefde weg in een roes…….er kwamen nog naalden bij en toen ging de electro omhoog……mijn oude record ging eraan en ik voelde enorme pijn. Een explosie kon niet langer uitblijven.