Ervaringstips van een gekuiste slaaf

In opdracht van Meesteres Natalie schrijf ik deze review over de diverse kuisheidskooien, gordels die ik gedurende de laatste jaren gedragen heb.

Misschien eerst iets hoe ik in kuisheid beland ben en sinds 24 augustus 2017 voor onbeperkte tijd eigendom ben van Meesteres Natalie, permanent opgesloten in een kuisheidskooi en heropgevoed tot een sletje.

Het contract is zo opgemaakt dat alleen Meesteres Natalie dit kan opzeggen en dat ze alle middelen mag gebruiken om mij hieraan te houden.

Tijdens ons eerste gesprek kwam eigenlijk snel naar boven dat ik al heel wat ervaring had met het dragen van een kuisheidskooi en anderzijds gaf Meesteres Natalie aan dat er vele hiermee starten maar na een aantal dagen al willen bevrijd worden omw van diverse fysische ongemakken. Meesteres Natalie heeft me dan de opdracht gegeven om mijn persoonlijke ervaringen hier neer te schrijven.

Zelf droomde ik er al zeer lange tijd (10 jaar) van om een Meesteres te dienen die mij opvoedt als een echte slet en onder permanente kuisheid zet met een totaal verbod om nog klaar te komen als een man. Met deze droom in het achterhoofd ben ik dan op pad gegaan. Eerst zelf opsluiting dan door mijn partner en nu door Meesteres Natalie.

Het eerste experiment was de CB 6000, al snel vastgesteld dat dit niet het ideale was daarna is er een kuisheidsgordel gevolgd en nog een aantal kuisheidskooien.

Buiten de doeltreffendheid van de kuisheidskooi is er ook de partner die al dan niet eenvoudig te manipuleren valt en ...

Hoe ben ik in de situatie van vandaag terecht gekomen? Na mijn laatste avontuurtje, kooitje verwijderd, helaas uitgekomen moest ik als maatregel op zoek gaan naar een Meesteres die mijn ding permanent opsluit, niet beïnvloedbaar is en die mij heropvoed. Na een zoektocht op het internet ben ik op de site van  Meesteres Natalie terecht gekomen, en hier stond letterlijk beschreven naar wat ik op zoek was. Afspraak gemaakt via mail en zo is het begonnen.

Klik op de foto en je krijgt meer info over het kooitje en mijn ervaring er mee.

    
CB6000                                  Carrara 2.0                   steelheart 02

    
sissy cage                             the looker 02           the looker 02 aangepast

Samenvatting:

  • Bedenk wat je wil, occasioneel voor een paar dagen als spel en spanning of langdurig 24/7 gebruik.
  • Welke je ook kiest, de fase van discomfort is er de ene dag wat meer als de andere en de vraag is of je bereid bent dit te ondergaan voor je Meesteres. Indien niet hou het dan met enkele uren tijdens een spel en koop een kuisheidskooi die je mooi vind en geniet van het spel.
  • Indien je bereid bent om het discomfort (en dit kan soms heel vervelend en een beetje pijnlijk zijn) te ondergaan en totaal geen ervaring hebt zou ik zeker met een paar dagen spanning experimenteren, zodat je het gevoel hebt wat het is opgesloten te zijn en of je bereid bent dit discomfort voor enkele weken maanden te accepteren. Met de ervaring die ik heb kan ik je nu al zeggen dat je hiermee rekening moet houden (druk balzak op a-ring) eender welke kooi je ook neemt.
  • Voor occasioneel gebruik gedurende een aantal dagen tot 2 tal weken kan je eigenlijk alles gebruiken en de CB 6000 is hier zeker geschikt voor maar persoonlijk zou ik hier eerder voor de CB 6000 S stalen versie opteren, ik denk dat deze qua afmetingen beter past voor de doorsnee persoon. Start met hiermee te experimenteren en als je deze kooi gedurende enkele weken kan aanhouden en kan je voor een langere termijn opsluiting gaan.
  • Voor langdurig 24/7 gebruik raad ik aan om opzoek te gaan naar een op maat gemaakte kuisheidskooi met ergonomische gevormde a-ring, deze kosten wel wat meer maar daarvoor krijg je ook het nodige draagcomfort.
  • Als het de bedoeling is dat de kuisheidskooi minimaal verwijderd wordt bvb 1 maal per 2 maanden zou ik aanraden om geen volledig gesloten kooi te nemen (type Steelheart 02) omw van de hygiëne.
  • Om de doeltreffendheid ,veiligheid van het niet zelf kunnen verwijderen zonder toestemming te garanderen zou ik altijd opteren voor een ingebouwde penis plug of de combinatie met een PA piercing.
  • Zoek ook even goed uit welke afmeting ring je nodig hebt, Hij mag de ballen niet afknellen maar ook niet te los zitten want dan kan je hem er zo uit trekken.
  • En wat dan nog rest is het type slot persoonlijk zou ik altijd voor iets geintegreerd gaan.
  • En nog belangrijk: als je meet, meet dan goed en denk niet ik doe er een paar mm bij want ik denk dat hij groter is dan wat ik meet …