Het verhaal van slaaf Marc

Hoe het begon...
Meesteres Natalie, directrice van het instituut voor gedragsbeheersing en correctieve therapie heeft mij in augustus 2017 aanvaard als slaaf in haar kuisheidstrainingsprogramma.
Tijdens de eerste sessie (nog op de vorige locatie van het instituut nabij Eindhoven) had ik de opdracht gekregen om het metalen kuisheidskooitje inclusief sleutels mee te brengen.
Tijdens deze eerste sessie op 24 augustus 2017 heeft Meesteres Natalie alles nog eens goed gecontroleerd en is Haar toekomstige eigendom nog eens mogen hard worden en klaar komen zonder kuisheidskooitje.
Eens klaar gekomen heeft Meesteres Natalie de kooi aangelegd,netjes afgesloten en de sleutels in haar bezit genomen. De eigendom van Meesteres Natalie zit sinds toen permanent opgesloten in het kuisheidskooitje.
Ondertussen meer dan 100 dagen verder en een aantal controle opdrachten via whatsApp zit Meesteres Natalie haar eigendom nog altijd opgesloten. Deze slaaf rest niets anders meer dan het gevecht van de eigendom van Meesteres Natalie met de metalen kuisheidskooi en het gebruik van zijn sletten gaatje door Meesteres Natalie.

Een berichtje via whatsApp...
Ergens midden november 2017 heb ik via whatsApp opdracht gekregen om op zoek te gaan naar een stel metalen hand en enkel boeien die Meesteres Natalie permanent kon aanbrengen bij haar slaaf. Na een zoektocht op het internet, een aantal modellen geselecteerd en naar Meesteres Natalie gestuurd ter goedkeuring.
Uit de geselecteerde modellen heeft Meesteres Natalie een model gekozen dat er geen twijfel over doet bestaan dat de drager van deze een slaaf is.
Nu wachten op de levering en een bericht voor een afspraak met Meesteres Natalie voor het aanleggen van de boeien.

Nieuwe afspraak op de nieuwe locatie...
Ondertussen is Meesteres Natalie druk in de weer met de verhuis van het instituut voor gedragsbeheersing en correctieve therapie naar de nieuwe locatie.  Op 8 december kreeg ik een whatsApp berichtje voor het vastleggen van een nieuwe afspraak, even agenda gecontroleerd en afspraak ingepland op 13 december. Na het vastleggen van de afspraak heb ik van Meesteres Natalie de locatie doorgekregen via whatsapp.
De beschrijving, zoals altijd met Meesteres Natalie, zeer gedetailleerd met een aantal meldingspunten erbij.
Het maakte me wel nieuwsgierige dus eens gaan zoeken op google maps / street view maar werd er niet veel wijzer van.

Eindelijk de afspraak zelf...
Na een bevestiging te hebben gestuurd op de ochtend van de afspraak heb ik het adres gekregen, ingegeven in GPS en oef ja deze kent het adres.
Na een ritje van een dik uur rij ik van de autoweg af en stuur ik Meesteres Natalie een berichtje dat ik er bijna ben. Direct erna een berichtje van Meesteres Natalie met verdere weg instructies en hoe ik me moet aanmelden met de boodschap dit strikt te volgen.
Vanaf dit moment gaat er van alles door me heen,... hoe zal het nieuwe instituut eruit zien,... ga ik het vinden,... gaat Meesteres vandaag doen tijdens de sessie, de boeien,…
Aangekomen op de locatie volg ik perfect de instructies en Meesteres Natalie staat me al op te wachten. Na de begroeting en een korte babbel in de grote gezellige ontvangst ruimte van het nieuwe instituut word ik door Meesteres Natalie naar de omkleed ruimte/badkamer gebracht met de opdracht mij volledig uit te kleden. De omkleed ruimte/badkamer is een mooie witte ruimte voorzien van bad, toilet, wastafel, handdoeken enz, ja zelfs badslippertjes zijn aanwezig.
Na het omkleden begaf ik me zoals opgedragen door Meesteres Natalie naar de kelder. Eens ik met de nodige spanning het midden van de trap naar de kelder bereikt krijg ik een overzicht van de nieuwe dungeon. Mijn eerste impressie, dit is een echte dungeon, slaven behandelingsruimte.
De ruimte is zeer groot en mooi ingericht met het nodige behandelingsmeubilaire en geeft een slaaf direct het gevoel dat hij in een slavenwereld is.
Buiten het meubilaire zijn er ook al de behandelingsattributen die mooi aan de wand hangen en de neukmachine die netjes aan de sling staat opgesteld.
Lang tijd kreeg ik niet van Meesteres Natalie om hierover na te denken, ik kreeg de opdracht om haar de boeien te tonen alsook het materiaal om deze permanent te bevestigen. Meesteres Natalie was zeer tevreden met de boeien. Meesteres Natalie dacht even na of ze de boeien in het begin van de sessie of op het einde van de sessie zou aanbrengen. Meesteres Natalie kwam snel tot het besluit om deze direct aan te brengen zodat Ze zeker was dat deze niet meer verwijderd kunnen worden zonder beschadiging na het aanbrengen.
Ik kreeg de opdracht om mijn pols aan te bieden, Meesteres Natalie nam zonder verpinken de eerste polsboei bracht deze aan en sloot deze met de voorziene schroefsluiting. Daar de schroefsluiting een standaard sluiting is en Meesteres Natalie zeker wil zijn dat niemand deze boei kan verwijderen voorziet Meesteres Natalie de sleutel opening van de nodige sneldrogende metaal lijm en een metalen stiftje wat maakt dat de schroefsluiting vanaf nu ontoegankelijk is. Vervolgens doet Meesteres Natalie dit ook met de andere pols en enkelboeien. Ik krijg de opdracht om stil te zitten en alles laten te drogen, na een aantal minuten inspecteert Meesteres Natalie alles en daar waar nodig brengt Meesteres nog wat extra metaal lijm aan. Nu dat alles perfect afgesloten is naar de zin van Meesteres Natalie krijg ik de opdracht naar de sling te gaan. Eens in de sling moet ik zo plaats nemen dat Meesteres Natalie een aantal foto’s kan maken van de aangebrachte boeien. Ondertussen is bij mij het gevoel opgekomen dat dit permanent is en dat ik vanaf nu echt als eens slaaf door het leven moet. De kuisheidskooi was het begin maar deze boeien zijn een echt eigendomssymbool er is hier weinig uitleg rond te geven.
Na het nemen van de foto’s maakte Meesteres Natalie mij vast aan de sling zodat mijn sletten gaatje goed toegankelijk was voor Haar. Nadat ik goed vast zat en niet meer kon bewegen gaf Meesteres Natalie ook nog eens de duidelijke boodschap mee dat ik haar slaaf ben en dat Haar eigendom niet meer uit het kuisheidskooitje komt, dat ik alleen nog kan dromen over het gevoel van een kutje of deze hard te hebben zonder te moeten vechten met een kooitje.
Om dit alles kracht bij te zetten begint Meesteres Natalie met mijn tepelpiercings vast te maken aan de sling en mijn sletten gaatje voor te bereiden. Ondertussen gaan er 100 den gedachten door mijn hoofd gaande van geen sex als man meer voor mij tot ben ik nu volledig onderworpen aan de wil van Meesteres Natalie. Er spookte ook door mijn hoofd dat Meesteres Natalie nu de volledige controle heeft de kuisheidskooi alsook de boeien zijn niet meer te verwijderen en in het slaven contract staat dat Meesteres alle middelen mag gebruiken om dit zo te houden.
Ondertussen is mijn sletten gaatje voorbereid en haalt Meesteres Natalie de neukmachine bij en zet deze tegen mijn sletten gaatje. De neukmachine wordt gestart en neemt mijn sletten gaatje terwijl elke beweging die ik maak direct naar mijn tepels vertaald wordt. Als dit nog niet voldoende was besloot Meesteres Natalie ook dat deze slaaf wat meer met de zweep bewerkt moest worden. ik ben nu haar eigendom en Meesteres Natalie beslist nu wat deze slaaf nodig heeft .
Verzonken in deze gedachten klinkt na een tijdje de stem van Meesteres Natalie slaaf als je klaarkomt in je kooitje komen er extra zweepslagen de keuze is aan jouw. Dit alles bracht mij volledig in een andere sfeer en Meesteres Natalie weet hoe Ze een slaaf moet aanpakken zodat er gebeurt wat Ze wil, deze slaaf was de volledige controle kwijt en de eigendom van Meesteres Natalie spoot opgesloten in het kooitje. Het spuiten in het kooitje is niet meer zoals vroeger het is niet echt als klaar komen, ik voel dat er wat komt maar het eigenlijke spuiten is volledig zonder gevoel. Na het spuiten zei Meesteres Natalie "zo slaaf keuze gemaakt" en volgde de zweepslagen op Meesteres Haar eigendom waarbij ik luid moest mee tellen.
Nadat Meesteres Natalie de straf consequent had omgezet trilde ik over mijn hele lijf. Meesteres Natalie vroeg of ik kou had maar het was niet de kou het zijn de emoties en spanningen die weg vloeide en het besef dat ik eigendom ben van Meesteres Natalie. Meesteres Natalie maakte me los en gaf me de opdracht me terug aan te kleden. Tijdens het aankleden was de eerste keer dat ik zelf de mogelijkheid had om te bekijken hoe Meesteres Natalie de sleutelopening van de boeien had afgesloten en ik moest vaststellen dat dit perfect gedaan was en dat de metaallijm volledig was uitgehard zoals Meesteres Natalie dit gepland had.

Afscheid...
Bij het afscheid nemen kreeg ik van Meesteres Natalie de opdracht om een verslag over de sessie te schrijven. Dit was voor mij een heel speciale sessie, instituut op nieuwe locatie, de boeien Meesteres Natalie die meer en meer de controle neemt. En de nieuwe locatie heeft er zeker toe bijgedragen dat het een onvergetelijke sessie is geworden.

slaaf marc