Kennismaking met de bezemkast

Ik had weer met Meesteres Natalie afgesproken in de mooie studio in Eindhoven. In elke sessie werd een tandje bij geschakeld en ook nu weer. Nadat ik aanbelde deed Ze open en ik mocht direct op mijn knieën mijn eer tonen door Haar laarzen te likken. Na het wassen moest ik in de hal wachten. Daarna werd ik naar de gloednieuwe travestiekamer gedirigeerd. Ik kreeg een slipje aan, laarzen en een corset met daaronder glover clamps.

Toen was het over met gluren naar de Meesteres en deed ze me een masker op en daarover een breed halscorset. Aan de leiband moest ik mee naar beneden. Daar dirigeerde Ze me de bezemkast in. Ze sloot me daar op en dat was een enorm goeie ervaring. Ik zou daar gerust langer kunnen zitten.

Daarna was het de sling in en daar begon Ze mijn tepels, pik en ballen te martelen terwijl ik nog steeds als hoertje was gekleed. Ze maakte het af op het bed waar ik in de bondage bag werd gestopt.

Ze trok de riemen heerlijk strak en begon er elektro door mijn tepels te vloeien. Even later ook de elektro door mijn pik en ballen ... steeds harder ... Stoppen was geen optie meer … ik smeekte om steeds hardere elektro.

De Meesteres draaide hard aan de knoppen ………… heerlijk!!

Sletje Mari(a)