kuisheidstrainingstips carrara 2.0

 

Algemene Omschrijving:
Gekocht bij www.carrara-designs.be
Na het experimenteren en de ervaring (veiligheid toegang) met de CB 6000, en ondertussen voor mij zelf eruit dat ik dit echt wel wil, en een beetje druk van mijn partner die vond dat mijn ding permanent opgesloten moet zitten is de zoektocht naar een degelijke veilige kuisheidsgordel ingezet, na het experiment met de CB 6000 was het vertrouwen in een veilige kuisheidskooi een beetje weg. Na veel zoeken en overwegen was de keuze gevallen op de handgemaakte carrara 2.0.
De reden was voornamelijk dat bij zo een investering ik zeker wilde zijn van de maten enz. Bijkomend is dat de maker van deze gordel in België gevestigd is.
Algemene ervaring met deze kuisheidsgordel (voor een periode van ongeveer 1 jaar dat ik erin opgesloten zat) zijn algemeen positief te noemen. het is een goed zware kuisheidsgordel die voldoet aan het criteria niet vreemd kunnen gaan. Spijtig is er de hoge prijs in combinatie met een aantal kwaliteit issues.

Veiligheid, toegang:
Zoals je uit de foto kan afleiden ziet dit er hier heel degelijk uit. En ik kan ook bevestigen dat dit zo was op een ding na Het is mogelijk om je penis in slappe toestand uit de kooi te halen en naar buiten te halen maar verder gaat het niet want de richting waarin de penis steekt zal altijd omhoog of naar één zijde zijn en buiten er zelf wat mee spelen of laten spelen is niet veel mogelijk. Het slot zelf is verwerkt in het dekplaat en is niet te openen zonder een beschadiging.
Samengevat als je echt wil kan je je ding eruit halen nog mee spelen of laten spelen maar je verovering zal er mee moeten leven dat je haar niet kan bevredigen met je ding en met zo een kuisheidsgordel om ga je zeker andere vragen krijgen … en is het zeer duidelijk dat je iemand wil bedriegen ...

Hygiëne:
Zoals je op de foto kan zien gaat het hier om een volledig gesloten kuisheidsgordel. Je piemel steekt in een rvs koker die aan de bovenkant bekleed is met een rubber. De plaat aan de binnenkant is ook bekleed met een rubber schuim en de gordel die om je heup zit is bekleed met silicone. Voor het plassen zijn een aantal kleinere gaatjes voorzien aan de onderkant van het front.een gleufje vanonder om te plassen.
Langdurig gebruik van deze gordel zonder wekelijks een grondige reiniging van de gordel en je piemel is niet mogelijk. Wat je ook gebruikt als de gordel aan is er kan maar een heel beperkte hoeveelheid water en zeep in deze omgeving. Bij warm weer ruikt een goede neus na een 5 tal dagen de typische geurtjes al.
Hou er ook rekening mee als je gaat plassen dat je dit zittend moet doen en dat er lang vocht blijft lekken via de kleine gaatjes, wat altijd vocht geeft op een bepaalde plek in je broek, om dit op te lossen gebruikte ik inlegkruisjes en dit hield dan de boel droog en zo is dan ook weer een klein stapje gezet naar het sletje zijn ...

Draagcomfort:
Algemeen genomen was het draagcomfort van deze kuisheidsgordel zeer goed. De aanpassing zit vooral rond de heupgordel en de schelp die tussen je benen doorloopt tot achter je balzak.
Daar de heupgordel van metaal is en niet meegeeft moet je lichaam zich hierna zetten. Deze periode is bij mij echt beperkt gebleven tot een 2 tal weken. Ik denk dat dit mede te danken is aan de service van de maker van de gordel. Bij het afhalen van de gordel heeft mijn partner deze direct aangelegd en heeft de maker de heupgordel nog eens extra bij geplooid naar de vorm van mijn lichaam.
De hoek van de schelp die tussen je benen doorloopt tot aan je balzak kan licht gewijzigd worden. Hoe je deze hoek ook wijzigt bij het zitten is hier altijd een druk (enerverend maar niet pijnlijk) tijdens het rechtop staan of lopen voelt men hier niets van.
In het dagelijks leven had ik geen beperkingen door deze kuisheidsgordel zelfs niet met fietsen. Hou er wel rekening mee dat een goede kijker mogelijk een rare bobbel in je jeans broek kan ontdekken het is niet klein waar je penis en ballen zijn in opgesloten. Bij los zittende broeken is er totaal geen probleem.
Het laatste puntje weet ik niet als ik dit onder comfort zou zetten of kwaliteit maar eigen aan de constructie van de gordel en de vele scharnier punten is dat er wel piepende geluidjes kunnen opkomen na een tijd en afhankelijk van het publiek wat je omringd kun je dan wel eens vragende blikken krijgen

Kwaliteit:
Algemeen naar de manier van maken afwerking valt hier niets negatief over te zeggen de gordel is mooi en zuiver afgewerkt bij levering.
In de periode (ongeveer 1 jaar 24/7) dat ik deze gedragen heb zijn er hier en daar toch wel dingen boven gekomen.
Het doorslijten van de silicone rubbers rond de heupgordel, het piepen van de scharnieren (na ongeveer een maand ben ik begonnen deze wekelijks te smeren met kruipolie) en dan na ongeveer 1 jaar het doorbreken van een scharnierpunt. Men kan al deze dingen wel laten herstellen en de maker is hier zeker hulp bereid maar toch dit zou niet mogen met zo een dure kuisheidsgordel. Dit is ook de reden waarom ik deze niet heb laten herstellen en op zoek ben gegaan naar een alternatief.
Hou er ook rekening mee dat je ondergoed op bepaalde plaatsen sneller gaat slijten.

De gegevens bij mijn bestelling:
Persoonlijk laten opmeten bij de maker.