kuisheidstrainingstips cb6000

 

Algemene Omschrijving:
Gekocht bij www.mince.nl
Dit is de kuisheidskooi waarmee ik gestart ben.
Over de technische specificatie van de CB 6000 kun je meer als voldoende terugvinden op het internet.
Ik wil hier vooral mijn persoonlijke ervaringen weergeven.
Wanneer je het pakketje opent is het toch een beetje nadenken om de puzzelstukjes in elkaar te krijgen welke ring, welke afstandshouder.
Na een beetje puzzelen een configuratie gevonden en kooitje er rond.
Mijn algemene ervaring met dit type kooi (voor de periode een 3 tal maanden in 2 stuks) wat ik erin opgesloten zat zijn middelmatig, het is een goed kooitje om mee te starten (gewenning aan kooitje) en korte tease en denial spelletjes en daar stopt het.

Veiligheid, toegang:
Op zich ziet de kooi er vrij veilig uit. Maar het zicht is spijtig genoeg niet de werkelijkheid. Het is vrij gemakkelijk om je penis in slappe toestand uit de kooi te halen en er terug in te stoppen. Het slot zelf is wel niet te verwijderen zonder een beschadiging wat maakt dat je de kooi niet volledig kan uitdoen.
Samengevat je kan eigenlijk nog alles doen maar als je op avontuur gaat zal je verovering er toch mee moeten leven dat je het doet met een kooitje rond je balzak. Met andere woorden ze weet wel dat je eigenlijk de boel bedriegt en wat het hangend kooitje bij haar doet kan ik niet beschrijven ...

Hygiƫne:
Zoals je op de foto kan zien gaat het hier om een volledig gesloten kooitje met een gleufje vanonder om te plassen.
Eigen aan dit type kooitjes is dat het zeer moeilijk is om het boeltje goed zuiver te houden, je kan er alleen wat water inspuiten naast boven of onder en daar stopt het dit heeft als gevolg dat het kooitje na enkele dag er niet zo fris meer uitziet en ook mogelijk geurtjes ontstaan die moeilijk te verwijderen zijn zonder het kooitje los te doen en alles weer grondig te reinigen.
Hou er ook rekening mee als je gaat plassen dat je dit zittend moet doen en dat het kooitje relatief lang blijft nadruppelen, wat wel eens een vochtige plek in je broek kan geven op een bepaalde plaats.

Draagcomfort:
Na de eerste nacht spannende de ring toch wel erg hard tegen de balzak en was toch wat pijnlijk heeft vooral te maken met de hoogte van de ring en het krimpen uitzetten van de balzak. Na 2 dagen ring aangepast tot iets grotere diameter maar effect bleef gelijk vooral tijdens het tweede stuk van de nacht en de morgen. Positief is dat na het opstaan een uurtje of twee later het pijnlijk effect minder werd door het hangen van de balzak. Na een aanpassingsperiode van een kleine 4 weken was dit allemaal beperkt tot een vervelende lichte pijn maar zeer verdraaglijk.Na deze periode ging het beter en beter. Af en toe had ik nog zo een moment maar dit beperkte zich dan tot een 10 tal minuten. Volgens mij heeft het te maken met het zetten van je balzak naar een nieuwe toestand. Na een dikke maand kon ik vaststellen dat mijn balzak wat dieper doorhing en als deze samentrok niet zo extreem meer trok tot tegen de ring. Dit is volgens mij een fase waar je door moet met eender welk type kuisheidskooi.
Ik weet niet als het echt helpt of dat het mijn gedacht was dat helpt maar ik heb tijdens deze periode zeer veel body melk gesmeerd op deze omgeving en telkens als ik dit gedaan had had ik het gevoel dat het beter ging. Tijdens deze periode heb ik de sleutel altijd zelf bijgehouden, en ja gedurende de eerste maanden heb ik de kuisheidskooi gedurende enkele dagen soms weken uitgelaten om diverse redenen, maar eigenlijk is er geen enkele goede geweest buiten het feit of ik dit echt wel wil.

Kwaliteit:
Op zich ziet het er kwalitatief een goed product uit en dit is ook zo wel als je het als een leuke aanvulling gebruikt om af en toe eens wat extra spanning te brengen in je sex leven te brengen. Indien je het echter gebruikt voor langere periodes faalt de kwaliteit, bij de beide kooitjes in welke ik permanent opgesloten zat is de kooi na een 5 tal weken uit elkaar gevallen omwille van het oplossen van de verlijming van de beide delen.