kuisheidstrainingstips sissy cage

 

Algemene Omschrijving:
Gekocht bij: http://malechastity-devices.com
Op naar het volgende experiment want ik was er nu meer en meer van overtuigd dat mijn ding moest toebehoren aan een Meesteres en het femdom gebeuren begon ondertussen hier ook meer en meer naar boven te komen … Nu mijn partner de story van de metaaldetector kende bestond er voor haar geen twijfel over dat het een metalen bleef ...
Alweer maar eens een zoektocht op het internet naar de ideale kuisheidskooi met al de lessons learned.
Zo ben ik gestoten op de sissy cage en na overleg deze besteld net zoals de steelheart 2  wordt deze op maat gemaakt in RVS en heeft een levertijd 5 a 6 weken en is volledig naar beneden georiënteerd (waardoor ik dacht dat uithalen onmogelijk was) en ideaal om het clitje van een sissy sletje mee op te sluiten. Dus bestellen …
Algemene ervaring (na ongeveer 3 maanden) is in de lijn met de stealheart 2

Veiligheid toegang:      
Net zoals de CB 6000 en de steelheart 2 ben ik er zeer snel achter gekomen dat ik mijn ding eruit kon halen de grote verbetering lag erin dat het slot vervangen was door een soort veiligheidsschroef en er zouden hier geen andere passende schroevendraaiers voor zijn. Na een tijdje ben ik opzoek gegaan naar een passende schroevendraaier (is niet zo moeilijk als ingenieur) en kon ik doen wat ik wilde. Helaas na een tijdje betrapt ...

Hygiëne   
Het grote verschil met de CB 6000 en de steelheart 2 is dat het hier gaat om een open kooi.
Voor hygiëne is dit optimaal ik kon alles goed zuiver en fris houden zonder dat de kooi werd uitgedaan.
Hou er net zoals bij de vorige kooien ook rekening mee dat als je gaat plassen je dit zittend moet doen en dat het kooitje kan nadruppelen zelfs indien je alles netjes afschud en veegt is wel beduidend minder dan bij de gesloten modellen.

Draagcomfort
Bij de sissy cage heb ik nergens een noemenswaardig vervelend gevoel (soms in de voormiddag eens 30 min) gehad bij het dragen van de kooi zelfs niet met een potentiële erectie. Ik vermoed dat dit te maken heeft met het feit dat mijn piemel het ondertussen gewoon is om opgesloten te zitten en dat mijn balzak verder uitgezakt is.
Anderzijds kan het ook te maken hebben met het feit dat ik hier de optionele ergonomisch gevormde a-ring bijgenomen heb. Deze zou er voor zorgen dat de druk op de balzak verlaagt wordt.

Kwaliteit  
Is 100% vergelijkbaar met de steelheart 2 op een klein detail na, na een aantal weken begint de veiligheidsbout te roesten.

De gegevens bij mijn bestelling:
Ergonomise A ring diameter: 38 mm, kooi diameter 25 mm, totale lengte 50 mm no escape met schroef