kuisheidstrainingstips steelheart 02

 

Algemene Omschrijving:
Gekocht bij: www.steelworxx.de
Ja en wat nu, de CB 6000 nice to play, the carrara 2.0 super comfort maar …, dus de volgende zoektocht op het internet.
Na een tijdje zoeken 2 dingen gevonden die aanspraken de kuisheidskooien van steelworxx of de kuisheidsgordel van Latowski, http://www.latowski.de/latowskiFlash/410.htm
Na wat afwegen van prijs, levertijd comfort beslist om voor de Steelheart te gaan. Dit type kan je zowat vergelijken met de CB 6000 maar wordt op maat gemaakt in RVS levertijd 5 a 6 weken. Mijn algemene ervaring met deze kooi (ongeveer 6 maanden gedragen) en de de deelbare ring (ongeveer 2 weken) zijn positief te noemen behalve op het vlak van veiligheid toegang en de deelbare ring.

Veiligheid, toegang:
Zoals je uit de foto kan afleiden ziet deze kooi er zeer gelijkaardig uit als CB 6000 maar dan in RVS   Het is echter mogelijk om je penis in slappe toestand uit de kooi te halen en naar buiten te halen zoals bij de CB 6000. Het slot zelf is een hangslot zoals bij de CB 6000.
Samengevat is het zoals bij de CB 6000 als je echt wil kan je je ding eruit halen nog mee spelen of laten spelen maar je verovering zal er mee moeten leven dat je kooi rond je ballen hangt en wil ze dat …, het zeer duidelijk dat je iemand wil bedriegen.

Hygiëne:
Zoals je op de foto kan zien gaat het hier ook om een volledig gesloten kooitje maar met wat meer gleufjes als de CB 6000 vanonder om te plassen.
Eigen aan dit type kooitjes is dat het zeer moeilijk is om het boeltje goed zuiver te houden, je kan er alleen wat water inspuiten naast boven of onder en daar stopt het dit heeft als gevolg dat er na enkele weken geurtjes ontstaan die moeilijk te verwijderen zijn zonder het kooitje los te doen en alles weer grondig te reinigen.
Hou er net zoals bij de vorige kooien ook rekening mee dat als je gaat plassen je dit zittend moet doen en dat het kooitje kan nadruppelen zelfs indien je alles netjes afschud en veegt.

Draagcomfort:
Om het aanbrengen van het kooitje wat te vergemakkelijken had ik de optie van een deelbare ring besteld.
Na het aanbrengen van het kooitje bleven de pijnlijke fenomenen zoals beschreven bij de CB 6000 beperkt tot af en toe eens een periode van een uurtje en deze periode is niet afhankelijk van erectie ja of neen, maar zoals bij de CB 6000 beschreven vermoed ik dat het te doen heeft met de rekbaarheid van de balzak. Na enkele dagen was dit zo niet meer de pijn werd meer en meer en na wat onderzoek bleek de boosdoener de overgang in de gedeelde ring. Zelfs al was deze perfect glad afgewerkt volgens het gevoel in de vingers toch gaf dit een irritatie op de balzak.
Dit werd na een week zo hevig dat de gedeelde ring vervangen werd door de volle ring. En zoals bij de CB 6000 beschreven heb ik tijdens deze periode ook zeer veel body milk gesmeerd.
Na een 2 tal weken was alles weer zoals ervoor in de vroege ochtend niet onmiddellijk na het opstaan maar na het douchen en aankleden was er gedurende een uur weer het gevecht tussen de a-ring en de balzak de ene dag wat intensiever als de andere maar voor mij was het dragelijk en doet mij er ook aan herinneren waarom ik in een kuisheidskooi zit.
Een ander klein probleempje wat zich op een gegeven moment stelde was dat ik na de aanslagen van 22 maart door een metaaldetector moest wandelen voor het nemen van de TGV naar Engeland. En dit dan ook nog met een hele groep collega’s. Je kan je dan wel voorstellen wat in je hoofd omgaat als je dan apart genomen wordt en dan alles mag uitdoen. Gelukkig voor mij maakte de security er geen probleem van en kan ik diep vernederd vertrekken. Voor de terugreis wilde ik niet hetzelfde meemaken dus besloot ik om het slot in Engeland proberen open te breken, en tot mijn verbazing ging dit super eenvoudig op 5 sec was de klus geklaard. Nu had ik het gevonden geen kuisheidskooi meer … helaas vond mijn partner dat relatief snel uit ...

Kwaliteit:
De kwaliteit van deze kooi is zoals het hoort. Mooi afgewerkt goed te reinigen en goede rvs kwaliteit. Ja en het slot is wat het is was van degelijke kwaliteit maar dit type slot is niet het super slot.

De gegevens bij mijn bestelling:
A ring diameter: 38 mm, kooi diameter 30 mm, totale lengte 80 mm De deelbare ring diameter: 38 mm