kuisheidstrainingstips the looker 02

 

Algemene omschrijving:
Gekocht bij: www.steelworxx.de
Bestaat er dan geen echte veilige kuisheidskooi? Na wat zoekwerk op het internet kwam ik uit op 2 mogelijkheden of een kooi met penis plug of een kooi in combinatie met een PA piercing. Ik heb geopteerd voor een kooi in combinatie met een verwijderbare penis plug, in combinatie met een geïntegreerd slot en de ergonomische a-ring.
Mijn algemene ervaring (over een periode van ongeveer 1 jaar) met deze kooi is zeer goed op het kleine detail van de manipuleerbaarheid van het geïntegreerd slot wat open ligt … bijna de ideale kooi gevonden ...

Veiligheid toegang:  
Zoals je uit de foto kan afleiden ziet dit er hier heel degelijk uit. En ik kan bevestigen dat dit zo was door de penis plug was het bij mij niet mogelijk om mijn penis in slappe toestand uit de kooi te halen en moest dit gelukt zijn zou ik niet direct weten hoe ik hem er terug in krijg. Het slot zelf is verwerkt in de kooi, maar ligt open zoals je kan zien op de foto.
Na een periode van een 6 tal maanden zonder verwijderen van deze kooi wilde ik er wel uit voor een paar avontuurtjes de enigste mogelijkheid was het slot manipuleren en daar het slot open ligt was dit mogelijk, maar helaas voor mij is een avontuurtje uitgekomen ...
Samengevat, dit is de bijna perfecte kooi voor mij op vlak van security

Hygiëne:
Is volledig vergelijkbaar met de eerder beschreven sissy cage. De langste periode dat ik deze kooi heb aangehad zonder verwijderen was 6 maanden. Naar hygiëne heeft dit nooit problemen gegeven maar je eikel ziet er dan wel wat anders uit zou te maken hebben met de vocht huishouding.
Voor de penisplug moet men eigenlijk niets speciaal doen.

Draagcomfort:
Bij de deze kooi heb ik geen noemenswaardig vervelend gevoel ondervonden is een beetje analoog aan de sissy cage maar de periodes van af en toe dit irriterende gevoel worden minder en korter in duur. De penisplug heeft nooit een probleem gegeven eens deze is ingebracht voelt men deze zelfs niet meer. En tijdens de eerste maal inbrengen van deze penisplug heb ik ook nergens iets pijnlijk ervaren. Zoals hierboven beschreven kan ik nog steeds niet eenduidig zeggen of het vervelende gevoel van de druk van de balzak en de penis ring afneemt door het feit dat mijn penis het ondertussen gewoon is om opgesloten te zitten en dat mijn balzak zich daar verder naar zet of als de ergonomische vormgeving van de a-ring hier in meespeelt. Ik vermoed dat het een combinatie van beide is.

Kwaliteit: 
De kwaliteit van deze kooi is zoals het hoort was ook al zo met de steelheart 2. Mooi afgewerkt goed te reinigen en goede rvs kwaliteit.
Ja en het slot was goed van kwaliteit maar de manier van inbouwen verlaagt de security

De gegevens bij mijn bestelling: A ring diameter: 38 mm, kooi diameter 30 mm, totale lengte 55 mm, penis plug verwijderbaar 1 cm uitstekend.