kuisheidstrainingstips the looker 02 aangepast

 

Algemene Omschrijving:
Gekocht bij: www.steelworxx.de
In deze kuisheidskooi heeft Meesteres Natalie haar eigendom nu opgesloten sinds 24 augustus 2017, de kooi heb ik bij Meesteres Natalie afgeleverd in de originele ongeopende verpakking zoals ze mij bezorgt is. Na ons kennismaking gesprek heeft Meesteres Natalie de kuisheidskooi omgedaan en beide sleutels (op mijn verzoek) zijn bij Haar veilig opgeborgen. Deze kooi heeft als aanpassing tov de  hierboven beschreven een langere penis plug 2 cm uitstekend (nu zeker niet meer mogelijk om mijn penis eruit te halen daar het met de vorige al niet meer mogelijk was) en het slot is nu volledig ingekapseld.
Deze beide aanpassingen en Meesteres Natalie maken het voor mij nu onmogelijk om uit deze kooi te komen zonder blijvende beschadiging die Meesteres Natalie onmiddellijk kan vaststellen en ook zal bestraffen en indien ooit zou overwegen om hier uit te stappen is het contract zo opgesteld dat de gevolgen zeer groot zijn en dat ik hoe dan ook  weer in een of andere nieuwe kuisheidskooi’ kuisheidsgordel beland, m.a.w de droom die ik had is nu harde werkelijkheid. Voor mij rest alleen nog het leven als sletje in eigendom van Meesteres Natalie in permanente kuisheid en verbod om nog klaar te komen zoals een man. Zoals ik Meesteres Natalie nu ken, twijfel ik er niet aan dat Meesteres Natalie het contract tot het laatste punt omzet.

Veiligheid:    
Door het aangepaste slot en de langere penis plug is hier geen ontsnappen mogelijk zonder permanente beschadiging. De langere penis plug zorgt ervoor dat ik de eigendom van Meesteres Natalie zeker niet uit de kooi kan verwijderen daar deze dan over de volledige plug moet gaan en erna er ook nog terug in, het was al niet mogelijk met de 1 cm uitstekende penis plug dus bij deze zeker niet en plug verwijderen is nu ook al geen alternatief meer.
Bij de aanpassingen van het slot moet ik niet veel toevoegen denk ik, dit was de zwakke plek bij de vorige en is op deze manier volledig opgelost. Het slot is volledig ontoegankelijk.
Deze combinatie staat heel kort bij de kuisheidskooi permanent aan te brengen ...

Hygiëne:    
Zoals hierboven beschreven is dit geen probleem met dit type kooi. Dagelijks de eigendom van Meesteres Natalie goed inzepen en met de hoge douche druk straal zuiver spuiten.

Draagcomfort:
De wijziging hier t.o.v de vorige is dat ik de A- ring diameter met 2 mm heb laten vergroten wat er voor zorgt dat er iets meer plaats is tussen de balzak en de ring, waardoor de druk van de ring op de balzak wat afneemt. Na het aanbrengen van de kooi door Meesteres Natalie op 24 augustus tot nu ik dit schrijf kan ik alleen zeggen dat de irriterende periodes alleen in een zeer lichte vorm opgedoken zijn.

Kwaliteit:
De kwaliteit van deze kooi is zoals het hoort en zoals ik verwacht van steelworxx. Mooi afgewerkt goed te reinigen en goede rvs kwaliteit.
Ja en het slot denk ik dat nu zeer degelijk is ingebouwd in een massief stuk RVS.

De gegevens bij mijn bestelling:
A ring diameter: 38 mm, kooi diameter 30 mm, totale lengte 55 mm, penis plug niet verwijderbaar 2 cm uitstekend