Kuisheidstrainingstips

Kuisheidstraining is één van de behandelingen die je kan volgen in mijn Instituut voor gedragsbeheersing en correctieve therapie.

Er hebben al een aantal slaven de behandeling gevolgd maar ook al enkele slaven afgehaakt. Sommige al na een week of enkele dagen, andere na 2 maanden omdat ze toch bepaalde ongemakken ervaren zoals schuurplekken onder aan de balzak, pijnlijke ballen, etc...

Vandaar deze pagina helemaal gewijdt aan het dragen van een kuisheidskooi en enkele tips.

Eén van mijn slaven heeft al jaren ervaring met gekuist door het leven gaan en al meerdere kooitjes uitgeprobeerd. Lees hier zijn ervaring.

Hoe kies ik een kuisheidskooi….

Ja slaaf, nu het besluit is genomen dat je pik moet worden ingesloten in een kuisheidskooi sta je voor de keuze, welke kuisheidskooi..?
Het is belangrijk dat je voldoende aandacht schenkt aan de keuze van een kuisheidskooi, een te grote kooi is ogenschijnlijk misschien wat comfortabeler echter zal gaan schuiven en draaien aangezien deze niet goed past en uiteindelijk niet prettig zitten. Een te kleine kooi is misschien wel spannend voor een korte periode maar indien de kooi langere tijd gedragen moet worden kan dit een pijnlijke zaak worden.
Belangrijk is om de juiste maat te kiezen, bepalend daarbij zijn de lengte en diameter van de kooi alsmede de diameter van de ring die om het scrotum sluit. Dan komt het moment van de waarheid, meet je pik lengte en diameter in slappe toestand alsmede de omtrek van het scrotum waar de ring moet komen die de kooi bevestigt. Als je deze maten juist hebt opgemeten kun je op zoek naar de juiste kuisheidskooi. En denk er om, zeker niet groter dan de maat van je pik. Het is natuurlijk wel bedoeld om je pik in te sluiten en erecties en ejaculaties zonder uitdrukkelijke toestemming van je Meesteres te voorkomen !!!
Je kan ook het beste een ring kiezen die volledig gesloten is. Het is iets moeilijker om hem om te doen maar zal minder ongemakken en knellende velletjes geven.
Indien je toch opteert een open ring te kiezen zorg er dan voor dat er een rubber zit.
Dan heb je nog de keuzes voor een metalen of kunststof kooi, geheel gesloten of met openingen. De keuze voor metaal of kunststof is persoonlijk. Persoonlijk geef ik mijn voorkeur aan de metalen versies zodat ik dat lelijke kleine slavenpikje niet kan zien.
En hoe onzichtbaarder hij is hoe snel je zal vergeten hoe het er uit ziet en dat het er zit! Let wel, een metalen kooi zal wel bij de controle op het vliegveld bijvoorbeeld de scanner doen afgaan...
Bij het langdurig moeten dragen van een kuisheidskooi is het belangrijk om te kiezen voor een kooi met enkele 'kleine' openingen zodat periodieke reiniging/wassen kan plaatsvinden zonder de kooi af te moeten doen…
Te grote openingen zijn ook niet goed omdat wanneer je een erectie krijgt je huid kan gaan zwellen en dat kan behoorlijke ongemakken krijgen.
Zorg er ook voor dat het kooitje met min 2 punten vast zit aan de ring en met een geïntegreerd slot.
Zoniet heb je meer kans op knellende velletjes en kan je de kooi nog te veel bewegen zodat je een erectie kan bekomen. Wat natuurlijk NIET de bedoeling is slaaf!
Kuisheidskooien zijn in vele variaties, maten en materialen te verkrijgen, het beste is maar eens te oriënteren op internet. Kijk bijvoorbeeld maar eens op www.mince.nl waar een behoorlijk aanbod is….

Mogelijke ongemakken en risico’s bij het dragen van een kuisheidskooi….

Slaaf, je meesteres heeft besloten dat je pik moet worden ingesloten in een kuisheidskooi en jij maakt je wellicht zorgen over de risico’s en/of ongemakken..             Het is daarom belangrijk om een goede kooi uit te kiezen, niet te groot en niet te klein… controleer ook dat er geen scherpe randjes, onafgewerkte plekjes en irriterende naden zijn die wellicht in het begin niet vervelend zijn maar bij langdurig gebruik kunnen gaan irriteren…
Zorg ook voor goede en regelmatige reiniging, niet alleen uit hygiënisch oogpunt maar ook voor draaggemak en het voorkomen van irritatie. Ook het gebruik van glijmiddel, babyolie of in sommige gevallen van wat talkpoeder kan het draagcomfort bevorderen.
En ja slaaf… je zult ook moeten wennen aan het dragen van een kuisheidskooi, het zal soms niet altijd even prettig zijn, zeker niet als je erectie wordt gedwarsboomd of tijdens je slaap…. maar dat zul je ervoor over moeten hebben om het bevel van je Meesteres te moeten opvolgen.
Het is ook een zaak van discipline en mindset. Na verloop van tijd zal het dragen van een kuisheidskooi wat natuurlijker voelen al is het wel iets waarbij je continue wordt herinnerd aan je onderwerping aan je Meesteres… en zo hoort het ook!!
Vanuit medisch oogpunt zijn geen beperkingen inzake het dragen van een kuisheidskooi bekend.
Je erectie wordt natuurlijk beperkt en zo hoort het ook….maar als dan eenmaal na enige tijd ( en dat bepaalt natuurlijk je Meesteres…) de kuisheidskooi mag worden verwijderd zal de erectie weer terugkomen en vaak zal het orgasme dan ook intens zijn…….als de Meesteres je dat toestaat natuurlijk.
Mocht het ondanks alles toch ondraaglijk worden, ontstaat er zodanige pijn of wondjes, dan heb je wellicht niet een goed passende kuisheidskooi of zijn er irriterende plekjes……dan zul je heel onderdanig aan je Meesteres moeten verzoeken of de kuisheidskooi tijdelijk mag worden verwijderd en eventueel moet worden vervangen…
Let wel op, probeer niks tussen de ring te steken om te beschermen en verzachten want dat heeft het omgekeerde effect.

Dus slaaf…nu snel aan de slag….je Meesteres zal zo snel mogelijk die pik van je moeten insluiten dus……………………………………..