Mijn eerste sessie

Mijn eerste bezoek bij Meesteres Natalie was een grote beproeving. Onder grote spanning sta ik voor haar deur, maar eenmaal binnen loopt alles vanzelf. Na een aangepaste groet, komt een gesprekje waar de spanningen afnemen en plaats maken voor vertrouwen.

Eenmaal de sessie begint, voel ik onmiddellijk haar kracht, haar dominantie. Haar ogen dringen diep tot mij door en dwingen respect en onderdanigheid af. Haar stem, de zang van een nachtegaal, laat mij bezwijken. Gehoorzamen doe ik vanzelf. Met haar ervaring is mijn grens snel gevonden. Gespannen wacht ik af. Er kan gewoonweg niets mislopen, want ik had alles volgens opdracht uitgevoerd. "Mooi, dat ziet er goed uit". Geweldig, de bevestiging van mijn Meesteres.

Als beloning, denk ik, mag ik haar voeten kussen. Onmiddellijk zak ik op mijn knieen en kus haar 'schoenen'. Mag ik wel haar voeten kussen? Ja, het mag. Het is een hele eer voor mij.

Mijn Meesteres gebied mij recht te staan met mijn benen ver open en mijn armen achter mijn rug. Een stand die ik altijd moet aannemen tijdens een rust. Een slavenhalsband en harnas krijg ik aan. Het voelt goed. Mijn penis krijgt ook een latexpakje. Ik word aan het kruis vast gemaakt met de armen hoog. Meesteres Natalie begint nu mijn tepels te masseren zodat ze groeien. Wat een fijn gevoel, maar wel van korte duur. Ik krijg tepelklemmen die een blijvende pijn veroorzaken. Mijn Meesteres glimlacht, spreekt tot mij met een engelenstem en streelt heel zacht tussen mijn benen. Mijn bloed begint te koken. Hemels. Wat is het fijn om haar slaaf te zijn.... De klemmen doen hun best. Zij neemt gewichten en hangt deze aan mijn balzak. Meer en meer, maar ik kan ze de baas. Ik mag niet falen.

De tepelklemmen, een eeuwigheid, gaan er af met de nodige pijn. Blij, maar angstig voor het volgende kijk ik mijn Meesteres aan. Haar ogen boren zich diep in de mijne. "Genade&" is het stopwoord! Ik krijg een mondstuk aan? Hoe moet ik nu om genade smeken?

Mijn Meesteres drukt haar lichaam tegen mij aan terwijl ze erg hard in mijn tepels knijpt. De pijn schiet door mijn hele lichaam. Ik kijk naar het plafond en probeer de pijn te trotseren. Een licht gekreun kan ik niet vermijden. Zij stopt. Goeie genade, ik beef helemaal. Nog niet bekomen van de pijn en het begint opnieuw. Vier,vijfmaal die pijn. Ik kan niet meer, maar ik mag niet falen. Ik krijg tranen in de ogen, maar dat mag ze niet zien. Eindelijk, het is voorbij. Ik beef van de pijn en de inspanningen.

Een kleine rust...slavenstand, ik moet gaan liggen. Met mijn benen in een hoek en volledig open word ik vast gemaakt. Mijn armen worden bevestigd aan de kettingen. Ik lig volledig open en bloot. Meesteres Natalie komt voor mij te staan spreekt tot mij en begint mijn gaatje te masseren. Haar vinger dringt zacht naar binnen. Dat gevoel was nieuw, maar geweldig. "Eens kijken wat mijn sletje kan verdragen". Ik had geen ervaring, maar ik had geen uitleg nodig van wat er ging komen. Een dildo glijdt langzaam binnen. Met lichte bewegingen wordt mijn gaatje gemasseerd. Een maatje groter moet kunnen volgens mijn Meesteres. Ja, het ging goed. Mijn bloed begint sneller te stromen. We proberen nog groter. De laatste glijdt langzaam naar binnen. Volgens mij had mijn Meesteres er plezier in. Ik voel de dildo in mij bewegen wat mijn onderdanigheid sterk verhoogd.

Ze begint mijn penis te bewerken, maar stopt altijd net op tijd. Mijn hart klopt, zonder turbo, boven zijn toeren. Ik hoorde alleen nog "Je hebt het verdient".

Ze bleef nu doorgaan. Ik begin te kronkelen in alle richtingen. Het hoogtepunt is niet meer tegen te houden. .....ik ontplof gewoon. Overal pijn, maar veel genot.

Uitgeput sta ik in de geleerde slavenstand voor mijn Meesteres en dank haar nederig. Ik dank mijn Meesteres voor deze sessie en hoop dat ik niet gefaald heb.

Na de sessie weer een gesprekje. Ik kom tot rust en weet niet wat zeggen.

Gewoonweg, geweldig. Ik kijk uit naar een volgende afspraak. Een bezoek bij Meesteres Natalie, is als zit je in het oog van een orkaan. Heel mooi, maar erg krachtig.

Slaaf Sven.