Mijn eerste werkdag

Kom om 13:30 naar mijn praktijk, gekuist en met een mooie slip aan. Dit was de tekst die ik in mijn telefoon vond toen Meesteres Natalie. Mijn hart maakte een sprongetje. Heerlijk om Meesteres Natalie tot dienst te zijn en misschien gebeurde er nog wel meer dan poetsen alleen.

Om 13:30 belde ik aan en Meesteres Natalie liet me gelijk binnen. Binnen kreeg ik een glas water en begon ze uit te leggen wat de bedoeling was. Ik moest als eerste de praktijk schoonmaken en daarna het bed verschonen. Hier moest ik om 14:00 mee klaar zijn want ze verwachtte een andere slaaf. Later bleek dit de gekuiste slaaf Tyno te zijn.

Ik begon met schoonmaken, gehuld in alleen mijn string en de cb. Meesteres Natalie vond het nog een beetje kaal en kwam 2 tepelklemmen op mijn tepels zetten. Ik genoot van de aandacht van haar en deed mijn stinkende best om het haar naar de zin te maken. Helaas maakte ik al mijn eerste fout. Het hoeslaken paste niet goed om het bed. Meesteres Natalie kon dit niet waarderen, althans het feit dat ik dit niet gemeld had kon ze niet waarderen. Ze kneedde even mijn tepels en gaf me de kans de fout te herstellen. Ik verwisselde het hoeslaken en was net op tijd klaar met de praktijk ruimte.

Hierna moest ik het toilet beneden doen en toen kwam ook slaaf Tyno binnen. Ik mocht hem niet zien dus ik moest een masker op waarbij alleen mijn ogen nog vrij waren op het moment dat ik voorbij of in de praktijk moest zijn. Ook slaaf Tyno had een masker op.

Niet veel later moest ik in de praktijk komen. Slaaf Tyno zat op zijn knieën en ik moest voor hem komen staan. Beiden waren we gekuist en op zich had ik het nog niet benauwd door een mogelijke erectie. Slaaf Tyno moest een dildo pijpen, een flexibele dildo. Het was werkelijk indrukwekkend wat ik toen te zien kreeg. Deep Throat kreeg een geheel nieuwe betekenis voor me. Echt knap hoe ver de dildo in Tyno's mond verdween. Hij kokhalsde amper. Ik zou dat nooit kunnen maar Tyno liet zich van zijn beste kant zien. Onwillekeurig moest ik denken hoe het zou zijn wanneer slaaf Tyno mij zou pijpen op die manier. Dit wond me wel enigszins op. Mijn cb begon helemaal te knellen toen slaaf Tyno mijn tepels moest verwennen. De klemmen werden verwijderd en hij begon aan mijn tepels te zuigen, te likken en zelfs zachtjes te bijten. Het was heerlijk. Even later werden de rollen omgedraaid en mocht ik de tepels van slaaf Tyno verwennen.

Niet veel later moest ik naar boven om 2 kamers, de badkamer en de overloop schoon te maken. Het ging voorspoedig maar kreeg het wel ontzettend warm. Warm vanwege het harde werken maar ook warm van de opwinding. tussentijds moest ik nogmaals naar beneden komen. Ik moest tegen slaaf Tyno gaan staan en ik kreeg 10 flinke klappen op mijn billen met de zweep. Ik was iets vergeten af te stoffen in de praktijkruimte. Ik stond tegen slaaf Tyno aangedrukt en voelde zijn warmte. De klemmen werden van mijn tepels afgehaald en opnieuw moesten slaaf Tyno en ik elkaars tepels verwennen. Ik genoot maar ze waren wel heel erg gevoelig. Na deze verwennerij kreeg ik nieuwe klemmen op en moest ik verder gaan met schoonmaken.

Boven was het klaar en ik ging verder met de woonkamer. Meesteres Natalie riep me naar de praktijk ruimte waar de cb van slaaf Tyno na ruim 2 weken af mocht. Ik moest zijn penis goed schoonmaken. Ik deed dit met liefde en plezier en kon het niet nalaten slaaf Tyno zijn penis te verwennen door hem flink te masseren. Ik maakte hem weer brandschoon. Niet veel later moest ik slaaf Tyno pijpen. ik pijpte hem met volle overgave en slaaf Tyno genoot. Klaar komen mocht hij echter niet. Intussen was ook mijn cb af en niet veel later werden de rollen omgedraaid. Slaaf Tyno begon mij nu te pijpen en hij deed dit werkelijk hemels. Ik moest alle zeilen bijzetten om niet per ongeluk toch klaar te komen, iets wat Meesteres Natalie zeker niet zou kunnen waarderen. Na enkele malen gewisseld te hebben was plots de pret weer voorbij. Allebei kregen wij onze kooi weer om, wat vooral voor slaaf Tyno een grote kwelling moet zijn geweest.

Ik ging verder met de woonkamer die nog niet klaar was en nadat Meesteres Natalie met slaaf Tyno klaar was in de praktijk ruimte heb ik die nog even gedweild.

Het was werkelijk geweldig en zeker voor herhaling vatbaar. Ik kijk al uit naar het volgende moment dat Meesteres Natalie mij weer nodig heeft om te poetsen of om andere dingen voor haar te doen.