Op bezoek bij mijn Meesteres

Sinds kort heeft Meesteres Natalie haar Instituut voor Gedragsbeheersing en Correctieve Therapie in de omgeving van Eindhoven. Ik had Meesteres Natalie al eens bezocht in Utrecht toen ze daar nog werkte en dat was me goed bevallen maar daarna verdween ze naar Den Haag.

Toen ik weer eens op haar website keek ( veel geile plaatjes ) zag ik dat ze nu in de omgeving van Eindhoven zat heb ik weer eens contact opgenomen. Via WhatsApp maakte ik een afspraak en kreeg instructies waar ik moest zijn. Uiterst prive en ik moest zeer discreet zijn. Op tijd arriveerde ik en volgde precies haar instructies.

Aan de deur werd ik door de Meesteres ontvangen, heerlijk gekleed in zwarte lak en laarzen. Op mijn knieen moest ik haar laarzen likken en moest mij toen gaan uitkleden en wassen. Daarna werd ik opgehaald en moest ik haar volgen naar de behandelkamer (werkelijk een zeer fraaie ruimte, zeer indrukwekkend).

Ik werd vastgezet aan het kruis , kreeg een blinddoek voor en mijn tepels werden flink te pakken genomen en dat had wel effect! Daarna werden mijn pik en ballen afgebonden. De Meesteres vond dat ik nog te veel opgewonden reageerde dus ik werd losgemaakt het kruis en op de bok vastgemaakt.30 slagen met de zweep volgden op mijn billen en ik moest tellen en iedere keer 'dank u Meesteres' zeggen.

Met gloeiende billen werd mijn poepgaatje geinspecteerd en daarna werd ik door de Meesteres met een dildo geneukt. Ik wist uiteindelijk genoeg te ontspannen zodat de forse dildo naar binnen kon. Daarna werd ik vastgelegd op het bed , de dildo werd in mijn kont vastgezet en mijn tepels van klemmen voorzien. Ik werd zo ongelooflijk geil dat ik met een enorme explosie klaarkwam.

Nadat ik mij gewassen en aangekleed had hebben we nog gezellig nagepraat.

Dank u wel Meesteres Natalie en ik kom graag binnenkort weer terug in uw Instituut in de buurt van Eindhoven (zeer discreet...)

Slaaf CB