Me

Zo slaafje,... je wilt je Meesteres beter leren kennen...   

Ik, Meesteres Natalie, ben een veelzijdige en ervaren Vlaamse hetero Meesteres van 36 jaar. Omdat ik een liefhebster ben van kinky, is mijn vrouwelijk lichaam vaak in lak, leder en rubber gehuld...
Behandelingen worden opgebouwd en onervaren slaafjes zullen daarbij worden begeleid in hun ontdekkingsreis naar hun onderdanige- & sm-gevoelens. Voor de meer ervaren slaafjes ben ik de strenge Meesteres die zelf geniet van de behandelingen die mijn slaafjes moeten ondergaan... Een strenge Meesteres vol passie die haar slaafjes zonder mededogen haar behandelingen laat ondergaan... DE MEESTERES WEET TENSLOTTE WAT HET BESTE VOOR HAAR SLAAFJES IS !!!
Strikte vertrouwelijkheid en discretie staat steeds voorop. Ik eis respect en hygiëne! Je wensen mag je me vertellen.... maar eenmaal in mijn sm-ruimte ... bepaal IK wat je hebt te ondergaan.

Tot snel (als je durft...!)

Strenge groet,

HT-MN

Klik op onderstaande afbeeldingen om de totale foto te zien