Sletje R, mijn ervaring

Ik klop aan, wacht een kort moment en de deur zwaait open. Snel stap ik naar binnen en laat de Meesteres de deur sluiten. Ik bied haar het sleuteltje van de kuisheidsgordel aan.

Ze tast in mijn kruis en vraagt hoe lang ik al gekooid ben, pas twee uur. Nog niet zo lang maar de instelbare kooi staat wel strakker als eerdere keren en knelt behoorlijk. Een beetje pijnlijk en meer als een beetje opwindend.

Ik mag haar begroeten en ga op mijn knieën om kort haar schoenen te kussen. Ik moet overeind komen en moet mijn kooi laten zien. Met de broek op mijn knieën sta ik voor haar. Ze keurt de kooi, klikt er een riempje aan vast en trekt er eens goed aan, mmmmmpf.

Tegen de muur, benen wijd, kont naar achteren. Een minuut binnen, kleren nog aan en mijn slavenkut wordt al onderzocht en vervolgens genomen! Genoeg voor nu, ik mag me op de badkamer uitkleden, wassen en naar de behandelkamer beneden komen.Daar wacht de Meesteres op me, voorziet mijn gekooide lid van een condoom en houdt een tweede voor mijn mond. Ok pak hem vast met mijn lippen, zak op mijn knieën en schuif het condoom met mijn mond over de dildo.

Een fors formaat, mijn tanden raken de dildo constant bij het pijpen. De Meesteres vertelt ondertussen haar plannen met diezelfde dildo. Ik moet overeind komen en aan mijn kuisheidsgordel trekt ze me naar de sling. Ik mag er op mijn buik in en Ze zet mijn benen hoog vast aan de kettingen. De aanblik bevalt en er worden een paar foto's genomen. Dat gebeurt nog een aantal keren dit uur en de wetenschap mij later op de site van de Meesteres terug te zien maakt me geil en vervult me van trots.

Maar dan is er geen ontkomen meer aan. Ze drukt de dildo tegen mijn aars en naar binnen. Ik weet dat ik dit formaat kan hebben, Zij weet dat ook, in no time zit hij diep in me. Heerlijk!

Van sling naar bed naar SM bankje herhaalt dit spel zich in variaties. Tot slot mag ik mijzelf klaar neuken op een dildo die Ze op het bankje bevestigd heeft. Ze zit tegenover me op het bed en neemt mijn stijve, inmiddels bevrijde lid tussen haar voeten. Ik mag haar blote voeten neuken, een eer, daarom ook van korte duur. Ze pakt een kunst kutje en ik mag me daarin klaar neuken. Aangemoedigd door mijn Meesteres lukt dat zonder probleem.

Een heerlijke sessie zit er op, nu begint het wachten op een volgende.

Sletje R