Een sessie impressie van gekuiste slaaf Tyno

Na een lange periode had ik weer een afspraak durven maken bij Meesteres Natalie. Tijdens deze sessie werd ik goed onderhanden genomen en werd door de Meesteres gekeken waar mijn grenzen lagen. Ik heb meestal een sessie van 2 uur en ook deze keer vloog de sessie voorbij. Aan het eind van de sessie sloot Meesteres Natalie mij op in mijn eigen CB (kuisheidskooitje) met een kunststof-verzegeling met nummer erop en kreeg ik de boodschap mee om haar website goed te bekijken en me aan te melden voor haar slavenregister. Ik wilde snel weer een nieuwe afspraak  maken zodat het kooitje weer af zou mogen en dat ik klaar mag komen, maar de Meesteres beval mij dat ik moest proberen het kooitje 4 weken om te houden.

Na de eerste week kreeg ik op vrijdag een appje dat ik vanavond het kooitje even af mocht doen om alles goed schoon te maken. Maar ik mocht er niet aan denken om er mee te spelen dan zou er straf op me wachten. Ik deed netjes wat me Meesteres me opdroeg haalde het kooitje er af en ging gelijk douchen. Na het douche heb ik gelijk de CB omgedaan zodat ik niet in de verleiding kon komen en een foto met briefje van de Meesteres gemaakt naar haar toe gestuurd. Zo kon de Meesteres goed zien welk nummer er nu op stond. Deze foto heeft de Meesteres op haar twitter geplaatst.

Dit werd iedere week herhaald om alles goed schoon te kunnen houden.Al werd de verleiding steeds groter om stiekem te spelen als hij even vrij was. Ik heb me ingehouden om te laten zien dat ik trouw wil zijn aan Meesteres Natalie.

2 sep 2016: 

Ik had eindelijk mijn afspraak en was blij dat deze dag was gekomen ik wilde wel weer graag uit de CB bevrijd worden. Bij aankomst melde ik me netjes, maar na binnenkomst ging het iets anders dan wat ik gewend was. Ik moest gelijk op mijn knieen en de voeten van de Meesteres aanbidden door ze te kussen. Vervolgens werd het nummer gecontroleerd van het slotje aan mijn CB. ‘goed zo’, zei de Meesteres, ‘vandaag heb ik zin om je eens als een echt slet te behandelen met flinke dildo’s’. Ik kreeg laarzen met hoge hakken aan samen met een bh en vissen graad jurkje. ‘Je ziet er goed uit slaaf, echt als een sletje dat goed genomen moet worden. Nu alleen nog een paar goede tepelklemmen op doen en ben klaar om te beginnen’.

Gelijk kwamen er verschillende dildo’s te voorschijn van dun naar dik. De Meesteres had een kleine dildo vast en beviel me mijn mond te openen en de dildo diep in mijn mond te nemen. ‘Tot achterin het keeltje’, beval de Meesteres. Na een aantal keren de dildo volledig in me mond te hebben gehad pakte ze een grotere en dikkere. Nu moest ik deze in mijn mond nemen en zover als ik kon in mijn keel laten glijden. Na een paar keer de dildo in mijn mond te hebben gehad, duwde de Meesteres de hele dildo tot einde mijn keel en liet hem hier even zitten. Ik voelde hem goed zitten en probeerde naar lucht te happen maar dat lukte niet met die dildo in me mond. De Meesteres herhaalde dit meerdere keer. Ik merkte dat deze dildo echt een heel stuk dikker was als de vorige, maar wilde me niet laten kennen en de meesteres laten zien dat ik echt alles voor haar over hebt.

Nog steeds speelde de Meesteres met de dildo in me mond en haalde hem er even uit . ‘Zo slaaf, laat nu maar zien hoe diep je deze dildo voor me wil nemen’. Ik opende mijn mond. De Meesteres kantelde mijn hoofd naar achteren en legde haarhand op mijn hoofd. Tijdens deze pijpsessie was mijn CB al aardig gevuld geraakt met mijn stijve lul. Hij zat erg krap en voelde dat hij graag groter wilde worden maar niet kon door de CB. Ook de Meesteres had dat gezien en pakte hem stevig vast. ‘Die wil er graag uit zeker’, zei de Meesteres, ‘maar dat gaat nu nog niet gebeuren’, klonk het met een kleine griffel van de Meesteres. Ik werd bevolen om op mijn buik te gaan liggen op het bed. Al snel lagen mijn handen en benen vast in de hoeken van het bed en kon ik geen kant meer op. ’Zo, nu gaan we je billen even een lekker kleurtje geven zodat ik daarna je sletten kutje goed kan bewerken’. Het begon zachtjes met een plak van leer waar ze mijn billen klappen mee gaf en ze al lekker begonnen te kleuren. Daarna pakte ze een zweepje waarmee ze net iets gerichter op dezelfde plek bleef slaan. Nu begonnen mijn billen echt pijn te doen en te gloeien . De Meesteres pakte mijn billen stevig vast en zei dat ze al lekker warm voelen. Nu pakte de Meesteres een van haar cane’s en begon daar mee op me billen te tikken. Na ieder klap trokken me billen samen van de pijn en wachtte de Meesteres met de volgende klap tot ik weer ontspannen lag. Dan volgde gelijk de volgende klap van de cane. Na deze cane pakte ze nog een andere en vroeg aan me of ik deze ook nog wilde voelen. ‘Ja Meesteres’, antwoordde ik. Deze cane deed nog meer pijn als de andere maar ik wilde me niet laten kennen. Dus ving de klappen met trots op. Na ongeveer 10 klappen vroeg de Meesteres of ik er meer kon hebben. Al snel antwoordde ik weer met ‘Ja Meesteres’ en ze begon me verder te slaan. Maar nu nog net iets harder dan de vorige keer. Ik had best spijt dat ik ja had gezegd maar was ook wel trots dat ik dit voor de Meesteres over had. In mijn hoofd had ik mee geteld en kwam ik bij 10 klappen en ik hoopte dat ze nu stopte maar nee ze ging gewoon nog even door en in me hoofd bleef ik mee tellen toen ik bij 20 was gekomen. ‘Voel nu maar eens aan je billen slaaf. Voel ze maar lekker gloeien’. Ze voelden echt heel hard en warm  en pijnlijk. Ik werd losgemaakt en moest van het bed af komen .

Bij ieder beweging voelde ik mijn billen goed. Ik moest naast de meesteres op mijn knieën gaan zitten en de tepelklemmen, die er al van bij binnenkomst op zitten, werden af gedaan. De Meesteres zei dat ze misschien zo nog een verrassing voor me had. ‘Er is een slaaf uit mijn stal die ik jou graag klaar wil laten pijpen. Dat heb je wel verdiend na een maand opgesloten te hebben gezeten’, zei de Meesteres. Ik weet niet of hij op tijd hier kan zijn voor je slaaf’, zei de Meesteres. Mijn hart begon extra te bonken van dit fijne nieuws. Ik heb zelf ook al eens een andere slaaf moeten pijpen bij de Meesteres en dat was erg geil en die gedachten gingen gelijk weer door mijn hoofd. ‘Zo’, zei de Meesteres, ‘ik doe nu eerst je CB af zodat je je in de badkamer even goed kan wassen’. Daar was ik wel blij mee dat dat mocht . Ik was alleen vergeten dat ik op hakken liep en dat ik nu een trap op moet. Ik kon er maar net op staan. Boven aan gekomen heb ik zo goed als kon hem schoon gemaakt en afgedroogd. Verder moest ik van de Meesteres gelijk mijn kleding in een andere kamer neer leggen zodat als de andere slaaf komt hij de badkamer kan gebruiken.

Na dit alles stond ik boven aan de trap die ik op me hakken af moest . Heel voorzichtig stap voor stap kwam ik naar beneden waar de Meesteres al ongeduldig stond te wachten op me. ‘Zo slaaf, ben je daar eindelijk weer’. Gelijk werd ik de swing in geduwd. ‘Nu is je slettenkutje aan de beurt. Kijken of je daar ook zo veel kan hebben’, zei de Meesteres. Ik probeerde me goed te ontspannen maar dat wilde niet echt lukken met de andere slaaf in gedachten die zo misschien nog kwam. De Meesteres had alweer een aantal dildo’s klaar gelegd van dun en korte tot hele dikke van wel een halve meter. Deze gaan we allemaal proberen slaaf en diep ook. Nu lukte het me helemaal niet meer om te ontspannen. De eerste dildo gleed zo in me sletten kutje. ‘En nu slaaf, pak ik er gelijk een grotere dildo bij om je meer uit te dagen’. Deze voelde ik tegen me sletten kutje aan drukken en voor ik het wist zat deze er ook in. Nu duwde ze hem langzaam door tot ook deze er helemaal in zat. De Meesteres stond achter me en begon me te neuken door de dildo steeds uit en in me anus te duwen steeds harder en sneller ging de dildo op en neer in me sletten kutje. Na enige tijd trok de Meesteres met een ruk deze dildo zo uit me anus dat voelde ik goed en kreunde van genot. Nu pakte de Meesteres de dikste die ze klaar had neer gelegd van halve meter. Deze drukte ze tegen me anus aan en na enig duwen en bewegen gleed de eikel van de dildo naar binnen, weer volgde er een kreun vanuit mijn tenen. ‘Dat vind je het lekker hè, sletje’, zei de Meesteres. Ik antwoordde met ‘ja Meesteres’. Nu begon ze met deze dildo me te stoten in mijn anus en dat ging steeds harder en dieper in me sletten kutje ik voelde dat de Meesteres hem steeds diep in mijn anus in bracht dit voelde best pijnlijk maar wilde me niet laten kennen ,wel kreunde ik zo af en toe en begon ik van de opwinding sneller te ademen. Dat zag de Meesteres ook met een grote glimlach stond ze van me te genieten hoever de dildo in me slettenkutje zat.

Terwijl ze met de ene hand hem steeds iets dieper probeerde te duwde was ze met andere hand bezig met appen met de ander slaaf. Daar sprak ze ineens tegen me 'slaaf zodirect komt een andere slaaf om jou klaar te pijpen'. En terwijll de Meesteres dat tegen me vertelde schoot de dildo nog een stuk veder naar binnen was dat door wat de meesteres me vertelde of was het de Meesteres die hem er veder in wilde hebben. Ik liet het allemaal toe want ondanks de pijn voelde het ook wel erg geil en wilde ik al bijna klaar komen, maar ik hield me in. De meesteres begon me met deze dildo ook te neuken door de dildo er een lekker stuk uit trekken en hem er dan weer hard terug te stoten tot ik kreunde. Zo ging tijdje door. Vervolgens trok de Meesteres, terwijl de dildo op zijn diepst erin zat, hem er in een beweging uit. Dit voelde erg naar, tot hij eruit plopte, wat een opluchting was dat!

De meesteres trok nieuwe handschoenen aan en smeerde haar handen in met zalf. Zo slaaf ben je er klaar voor om mijn vuist eens in je te voelen. Dit was een van mijn wensen om dit eens mee te mogen maken en vandaag was die dag! Eerst stak ze een paar vingers in me anus en draaide wat rond in me anus met haar vingers om wat ruimte te maken nu volgde de rest van de vingers en draaide de meesteres weer een beetje rond en duwde langzaam haar hand veder mijn anus in. Ik voelde dat ik nu echt heel erg opgerekt werd en met een zucht en kreun schoot de hand van de Meesteres mijn anus in. Het volde heerlijk vol als de Meesteres op en neer bewoog in mijn slettenkutje. De Meesteres speelde met mijn prostaat en voelde dat ik echt klaar wilde komen. De Meesteres bleef hem stimuleren en ik begon te kronkelen in de swing.

Na een paar minuten moest ik helaas mijn stopwoord gebruiken om te voorkomen dat ik te vroeg klaar kwam door het stimuleren van mijn prostaat. De meesteres haalde langzaam haar hand weer uit mijn anus terug. Hmm heerlijk voelde dat, ik wist niet dat fistfucking zo lekker was. Na dat ik bij had mogen komen in de swing, maakte de Meesteres me los en mocht ik voorzichtig eruit komen en even blijven staan om bij te komen. De Meesteres gaf mij het bevel op een soort van leren massagetafel te gaan zitten. Er werd een nieuwe condoom om mijn lul gedaan en ik moest er voor zorgen dat hij super hard werd door ermee te spelen. Aan klaarkomen mocht ik niet aan denken ,dan moest ik maar even stoppen. De Meesteres pakte een blinddoek en deed deze bij me om. 'Zo slaaf' sprak ze tegen me, 'ik ga de andere slaaf even binnen laten en jij blijf spelen maar niet klaarkomen'. Terwel ik op tafel zat hoorde ik de meesteres weglopen. Ik hoefde bijna niet met mijn lul te spelen zo hard had ik heb nog nooit gevoeld. Toch bleef ik mijn lul vast houden en langzaam heen en weer bewegen. Ik hoorde de deur open gaan en twee mensen de trap af komen . Mijn hart begon steeds harder te bonken. Nu hoorde ik de Meesteres de andere slaaf bevelen om naast me op bankje te gaan zitten en me lul in zijn mond te nemen. Ik voelde dat de slaaf dat met enige twijfel deed.  De Meesteres beviel de slaaf om hem goed in ze mond te nemen en op en neer te bewegen. Mijn geilheid steeg per seconde en vroeg aan de meesteres of ik klaar mocht komen. Daar antwoorden de Meesteres op 'nee slaaf nog niet, eerst moet je goed afgezogen worden'. 'Geef maar aan als er even gestopt moet worden als je bijna klaar kom'. Dat was al snel het geval, maar de meesteres beviel de ander slaaf om wel mijn lul in zijn mond te houden en zachtjes door te zuigen .

Ineens voelde ik de mond van de andere slaaf dieper over me lul schuiven. Weer ging hij heerlijk op en neer op me lul met zijn mond. Al snel moest ik aangeven dat hij moest stoppen, ik werd steeds sneller naar mijn top geleid maar had nog geen toestemming van de Meesteres gekregen om klaar te mogen komen. Het werd wel steeds lastiger om het op te houden. De Meesteres zei toen ineens: 'zo slaaf neem die lul nu diep en pijp hem klaar'. En tegen mij zei ze 'jij mag nu klaar komen maar wel met al je kracht'. Weer ging de slaaf heen en weer op mijn lul en nu zo diep dat het spuiten niet lang uit kon blijven. Ik ging steeds harder kreunen en daarop reageerde de andere slaaf door nog harder te zuigen. 'Ik kom klaar' riep ik uit en de slaaf haalde de lul uit zijn mond en trok me verder af. 'Helemaal leeg halen slaaf' zei de meesteres tegen de slaaf want hij mag de rest van maand niet meer klaar komen. Heerlijk was het om zo klaar te mogen komen. Nadat alles eruit gehaald was, moest ik blijven liggen om bij te komen. In de tussentijd kon de Meesteres de andere slaaf weer uitlaten en gedag zeggen.

Na paar min kwam de Meesteres terug en mocht ik opstaan en werd de blinddoek afgedaan. Ik mocht me boven gaan verschonen. Maar voor ik me aankleedde moest ik me bij de meesteres melden. Daar ging mijn CB weer om.... 'Zo' zei de Meesteres 'volgende maand mag hij hier weer af en misschien mag je dan wel weer klaar komen'. Nadat hij om zat ben ik me gaan aan kleden en werd ik uitgelaten met drie zoenen van de meesteres. 'Tot snel' zei de Meesteres nog net voor ik de deur uit stapte.

Dit was echt een heerlijke sessie met meerdere nieuwe dingen. Meesteres Natalie zoekt iedere keer mijn grenzen op en ga er heerlijk overheen. Ik had niet verwacht dat ik zo snel weer over mijn grenzen heen zou ga. Dank u wel Meesteres voor deze heerlijke ervaring! Nu maar weer snel een nieuwe afspraak maken zodat mijn CB weer af mag en ik misschien ook wel klaar mag komen. Na een maand opsluiting verlang ik daar echt wel naar. Bij iedere gedachte daaraan wordt ik ontzettend geil en voel ik mijn lul in mijn CB opzwellen van genot.

Nederige groet gekuiste slaaf tyno