Zonder genade

Bij binnenkomst was de toon al direct gezet. Ik moest direct de schoenen van de Meesteres aanbidden. Ze was deze keer behoorlijk streng. Direct ging het lederen masker met de spikes op. Het masker trok ze strak en de oogklep ging dicht. De rits aan mijn mond bleef open zodat ze mijn mond kon vullen met een knevel. Er was geen weg terug en genade vragen was al niet meer aan de orde!

Ze deed een riem om mijn ballen en trok zo hard dat ik wel MOEST volgen. Eenmaal beneden bond ze mijn handen op mijn rug en gooide mij in de kooi onder het bed. De riem om mijn ballen had ze nog strakker gedaan en bond ze vast aan de tralies. Elke keer wanneer ik bewoog voelde ik dat de ballen nog strakker werden. Stil liggen proberen niet te bewegen was de boodschap.

Toen de Meesteres vond dat ik lang genoeg opgesloten had gezeten haalde ze mij uit de kooi. Ze beval mij op het lak laken op het bed te gaan liggen met armen en benen gespreid. Ik gehoorzaamde. Al snel had ze mijn handen en voeten stevig uit elkaar vastgemaakt aan de 4 hoeken van het bed. Er volgde een marteling van mijn tepels, slavenpik en ballen. Heel even deed ze de oogklep open en zag ik een gemene glimlach. Ik keek naar mijn tepels en kon zien hoe de 'tower of pain' aan mijn tepels trok.
Eenmaal alles goed bewerkt en gevoelig was geworden maakte de Meesteres alles los.
Ze deed mij de prikbeha om en ik moest in de lederen bodybag gaan liggen. Daar lag ik dan, alweer geblinddoekt, gekneveld en machteloos in de bodybag. Ze snoerde de riemen stevig dicht en liet mij zo even liggen. Tot op een moment ik de rits ter hoogte van mijn pik voelde open gaan en mijn pik eruit werd gehaald.

Het elektrapparaat werd erop aangesloten en de stroom rustig aan opgedreven. WAUW....wat een ervaring.... Lang kon ik het toen niet volhouden en gaf mijn zaad, na netjes vragen, aan mijn Meesteres.

Slaaf GB